Bazıları zırh 70 olur felan demiş... Zırh ofans açınca max 30 olur... Bu oranı tutturmak için 1 yuc. solucan 1 tane de urban karacin giymeniz yetecektir.. Ama 2. de yucelen solucan olursa sizin karınıza tabi... Benim favorim,, Ceket:Yücelen solucan ipekli ceket *
Ayakkabı:Yücelen solucan ipekli ayakkabı* Pantolon:Yücelen ardelenler latex pantolon* Eldiven:Yücelen ardelenler ipekli eldiven* Yüzük:Işık hanım Yüzük Kolye:Işık hanım Kolye Zırh:Işık hanım gece zırhı Gözlük: M2 hedef netleştiren gözlük
Not1:[color=#0000FF]Bu ölediğim itemlerle beraber Benim tavsiyem Yücelen halit balyoz kullanılmasıdır...Ecel getiren de tavsiye edilir... Eğer latif kullanılacaksa ardelenleri halite donusturup nadideleri takabilirsiniz...[/color] Not2:Bazıları nadideleri takmassan olmaz diyebilir ona da açıklık getireyim... Nadideleri takınca ustu normal olandan vuruş farkı 300 fln... Buda vs de supurme yeteneğine 1 vermekle kapatılabilir vs sonunda rakibin 3-4 canı kalınca kullanılması tavsiyemdir... Yaklaşık 1 puanda supurme 650-700 vurabiliyor...
DeaTHxSeDoO Deathxteam lonca başkanı...
Yenilmez Bir Savaşçı Ve İtemLeRi
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Yenilmez Bir Savaşçı Ve İtemLeRi
SerdarUSTA
eğer bu konunun ilk açıldığı zamanlar olsaydı yani grup bölgeleri flaan gelmeden her türlü en iiyi item Büyük Sahra ARdenneler Settir her türlü diyorum tereddütsüz
eğer şu anki zaman olursa ışık hanım set eline mor yücelen halit balyoz ayak pant eld ceket yücelen halit bazıları mor bazıları sarı gözlük ise hedef olmalı budur
veya size bişey söyliyimmi
yenilmez olmak için vs yani playercılık en önemlisidir herkes iteme bakar ama bence en önemlisi playercılık unutuluyor hafife alınıyor ama en önemlisi budur
eğer şu anki zaman olursa ışık hanım set eline mor yücelen halit balyoz ayak pant eld ceket yücelen halit bazıları mor bazıları sarı gözlük ise hedef olmalı budur
yenilmez olmak için vs yani playercılık en önemlisidir herkes iteme bakar ama bence en önemlisi playercılık unutuluyor hafife alınıyor ama en önemlisi budur
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
tek item yücelen arkadaşımın üstü full+full olan kişileri yendiğini ya da 6-7 canla yenildiğini gördüm. bu konuda katılıyorum.DaRKNiqHT yazdı:eğer bu konunun ilk açıldığı zamanlar olsaydı yani grup bölgeleri flaan gelmeden her türlü en iiyi item Büyük Sahra ARdenneler Settir her türlü diyorum tereddütsüz
eğer şu anki zaman olursa ışık hanım set eline mor yücelen halit balyoz ayak pant eld ceket yücelen halit bazıları mor bazıları sarı gözlük ise hedef olmalı budurveya size bişey söyliyimmi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
güncell 
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Kruis yazdı:1 yıl sonra konuyu güncelleyelimbakalım neler değişmiş buyrun arkadaşlar en iyi yenilmez tank savaşcının üstü nasıl olmalı ?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013