İSİM DEĞİŞİMİ ve arkadaş listesi isim TABLOSU ?
İSİM DEĞİŞİMİ ve arkadaş listesi isim TABLOSU ?
merak ettiğim konu şu diyelimki arkadaş listemdeki bir arkadaşım ismini değişti yeni ismiyle listemde kayıtlı kalacakmı yoksa isim değiştiği için arkadaş listemden silinecekmi ?
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
- GencfbxJohnson
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İSİM DEĞİŞİMİ ve arkadaş listesi isim TABLOSU ?
Merhaba,
Yeni güncellemeler , karakter isim değişikliği , genişleme paketi gibi bir çok konuda güzel sorular gelmekte.Forumu takip ettiyseniz bu konu daha önce sorulmuştu(cevap alınıp/alınmadığı hakkında bilgim yok).Konuyu değerlendirmek gerekirse;
Arkadaş listesinde olan kişi isim değiştirmektedir.Karakterini silip aynı isim ile karakter açmamıştır.Bu yüzden otomatik olarak listenizde kalması gerekiyor.
İyi Forumlar.
Yeni güncellemeler , karakter isim değişikliği , genişleme paketi gibi bir çok konuda güzel sorular gelmekte.Forumu takip ettiyseniz bu konu daha önce sorulmuştu(cevap alınıp/alınmadığı hakkında bilgim yok).Konuyu değerlendirmek gerekirse;
Arkadaş listesinde olan kişi isim değiştirmektedir.Karakterini silip aynı isim ile karakter açmamıştır.Bu yüzden otomatik olarak listenizde kalması gerekiyor.
İyi Forumlar.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
aynen su soruya ßir cevap GM ler :?
MerhabaEfSaNe yazdı:merak ettiğim konu şu diyelimki arkadaş listemdeki bir arkadaşım ismini değişti yeni ismiyle listemde kayıtlı kalacakmı yoksa isim değiştiği için arkadaş listemden silinecekmi ?
Xxx adlı karakter isminizi XXX olarak değiştirirseniz , Arkadaşlarınızın listesinde isminiz XXX olarak değişir
Buradan viewtopic.php?f=46&t=44037 devam edelim lütfen.
İyi forumlar