Tryagain yazdı:Şimdi yanlış anlaşılmasın kimseye avutkatlık yapmıyorum ama karşı tarafı bu kadar "vs bilmez" olarak suçlarken sarsılmaz kullanıp vs atmak ne kadar doğrudur tartışılır.. Tebrikler..
O sarsılmaz nasıl kullanıldı açıklıyım...
O sarsılmaz bena adamı kestikden sonra yanlışlıkla tuşa bastım öyle açıldı.Zaten o ölmeden önce açsaydım son vuruşu yapamzdım.Yani ws içnide sarsılmaz açılmadı...
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Tryagain yazdı:Şimdi yanlış anlaşılmasın kimseye avutkatlık yapmıyorum ama karşı tarafı bu kadar "vs bilmez" olarak suçlarken sarsılmaz kullanıp vs atmak ne kadar doğrudur tartışılır.. Tebrikler..
O sarsılmaz nasıl kullanıldı açıklıyım...
O sarsılmaz bena adamı kestikden sonra yanlışlıkla tuşa bastım öyle açıldı.Zaten o ölmeden önce açsaydım son vuruşu yapamzdım.Yani ws içnide sarsılmaz açılmadı...
Tryagain görmüyon mu adam yerde 2,80 yatıyo oğuz ondan sonra sarsılmazı açıyo
ALKANAT PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe Tskxdxnakres Saygı mecburi, sevgi kafana göre. Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
Çarı Köşke aktar sanada ben 5 der verem abisi fazla havalandın gelsene lan köşke gelsene... xP....xD heee bu arada pc de fazla takılma sınavına çalış yarın fizik var :lol:
ALKANAT PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe Tskxdxnakres Saygı mecburi, sevgi kafana göre. Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
oquzhanxalkanat yazdı:Çarı Köşke aktar sanada ben 5 der verem abisi fazla havalandın gelsene lan köşke gelsene... xP....xD heee bu arada pc de fazla takılma sınavına çalış yarın fizik var :lol:
Dersmi vericen haha komiksin
Dayının kastığı pluslu açrlarla bana havalanıyor kendinin kastığın 49luk çar yok
Gizlenmiş İçerikGöster
oquzhanxalkanat yazdı:OlSun AbiSi BeN SeNi 46yLaDa YeNeRiM...xD
+ 49 FuLL YüCeLeN Var İdi DoSTuM BiLdiqiM #@!? ÇarıMı ÇaLDı SoNRaDa TaŞıNDıLaR(TeK CeKeTiM UrBaNDı...xD)
Günümüz gençleri farklı yazı türlerine ilgi duyuyor.
Bununla aynı sınıftayım uçuğun tekidir.Çakma apachıeHe burada bütün günümüzün gençlerini kapsamıyalım şahsen ben özüme sahip Halk oyunlarıyla uğraşan ve bağlama çalan bir kişiliğe sahibimdir
Gizlenmiş İçerikGöster