NOt: YaRdıM BÖlümünü BuLamadıM
AdminLer Arkadaşlar yardıM :S
AdminLer Arkadaşlar yardıM :S
yHa arKadaŞLar Beni beLqi Tanırsınız Ben Bu oyunu 2 Sene ÖnceSne KadAR Bırakmıustım Meranda Oynuodum ADıM Wimbledon Du BN oyuna DÖnmeye KArAr verdiM oyunu Pcye YükledM GiriorM Sobee ÜyeLiqinden Oyuna Girdigi Gibi Atıo Yani KaraktEr secME BiLe qELmedeN atıo İstanbuloyun dAKı Sınama Testininde YaptıM gectiM tEsTi yükledigim gibi aTıo Bi yArdM eDerseniz COk seViniceM
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
Re: AdminLer Arkadaşlar yardıM :S
LtF YardM :S
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
Üyeliğin Mynet'de olmasın?
Mynet, TTnet ve Sobee adı altında 3 ayrı ulaşım adresi oluşturulmuş durumda dır .qRaweyarD yazdı:yHa arKadaŞLar Beni beLqi Tanırsınız Ben Bu oyunu 2 Sene ÖnceSne KadAR Bırakmıustım Meranda Oynuodum ADıM Wimbledon Du BN oyuna DÖnmeye KArAr verdiM oyunu Pcye YükledM GiriorM Sobee ÜyeLiqinden Oyuna Girdigi Gibi Atıo Yani KaraktEr secME BiLe qELmedeN atıo İstanbuloyun dAKı Sınama Testininde YaptıM gectiM tEsTi yükledigim gibi aTıo Bi yArdM eDerseniz COk seViniceM
Hesabınız hala mynet te ise ulaşım için mynet i seçiniz .
Hesabınızı aktarmak istiyor iseniz
Lütfen bu : http://istanbuloyun.com/karakteraktar/
form aracılığı ile bize ulaşınız .
İyi forumlar
arkadaşlaR.. Zaten Mynettede üyeLigiM sorun o deiLL bnM MynEt üyeLigi Kapandı [ 1 aY kullanılmazsa kapanıor ] bende 1.5 Sene oLdugu ıcın o cArın sıfreSini İdsini FLn HatırLamıyorM
SORUN ŞU:Ben oyuna GiriyoruM Hic Bİr Hata verMio Ne Hesap Kullanıcı Adı veya sifresi Die Bi Hata verMio bana beN yenı Car AÇtıM İşte yeni CArım sobee Den Sobee ÜyeLigimle GiriyoruM girdigim gbi aTıo sorunum bu :S İlqiLenirsenzşi :geek:
SORUN ŞU:Ben oyuna GiriyoruM Hic Bİr Hata verMio Ne Hesap Kullanıcı Adı veya sifresi Die Bi Hata verMio bana beN yenı Car AÇtıM İşte yeni CArım sobee Den Sobee ÜyeLigimle GiriyoruM girdigim gbi aTıo sorunum bu :S İlqiLenirsenzşi :geek:
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
Arkadaşlar sanırım burdan anlatamıcam yardım sever arkadaşlar Mail adresi paylaşımı yasaktır. içerik düzenlendi ekleyebilir teşekkürler şimdiden :mrgreen:
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları