Gece ilerledikçe, alkol karıştıkça kanıma, yıldızlar daha bir büyük olur bana... Buğulu gözlerim binlerece ak güneş doğuruyor sarhoş kafama... Karanlıklar içinde ak güneşler... Zaman geçip kan vurunca beynime bağırdım sebepsizce:
-Rasim !
-Buyur , beyim.
-Bana biraz su bir de havlu ...
Sızmak dururken boylu boyunca güverteye , ayılmak için gösterdiğim çaba şaşırttı beni doğrusu. Uyandı içimde kaçırılmayacak şeylerin olacağı duygusu. ...Bir yel esti tepeden... Hiç tepeden yel eser mi? Şaşkınlıkla kaldırdığım sarhoş başım hemen alıştı duruma... Yelin kuruttuğu gözlerim sarhoş kafama:
"Bir yıldız kayıyor ve sen bunu büyükçe bir meteor kümesi sanıyorsun, bir noktayı güneş yaparken şaşmıyorsun da buna mı şaşıyorsun?" dedi. Tam rahatlayacakken bu düşüncelerle bir kez daha esti yel daha da kurudu gözlerim. Kuruyan gözler! Aceleyle masa örtüsüne silip gözlerimi bir kez daha baktım göklere. Küçülmedi meteor kümesi kuru gözlerimde. Bağırdım:
...........................................................
Fanart (Sonuçlar açıklanınca gerisi gelecek...)
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fanart (Sonuçlar açıklanınca gerisi gelecek...)
Değinilmemiş hikâyeleri severim, güzel olmuş...
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Mükemmel anlatım.Eğer devamı da böyleyse,benim birincilik umudum tükendi 
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Belli bir yerden sonrası aceleye geldiğinden anlatım bu kadar yoğun değil , özetle; devamı bu kadar hoş olmayabilir . Ancak (hikayenin sonu hakkında bilgi olacak ama ) şarapçının ağzından yazılmış bir hikaye olan hikayemde anlatımın düşük seviyede olması beklenebilir.(gerçekçilik açısından )
Unutmadan güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ...
Unutmadan güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ...
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet,bende hikayelerde başlangıcı iyi yapsamda kalanı o kadar yoğun olamıyor.Bugünlerde Aladağlı'nın devamını yazmayı düşünüyorum ama zamanım yok
Ya birde ben sanatsal anlatım kullanamıyorum :S Gayet etkin kullanmışsın bu hikayenin başında...Tavsiyelerin olursa burdayım 
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Tavsiyem ; yazmadan önce yazdığını görmektir. Bunu sağlamanın en kestirme yoluda betimleme sanatını yoğun olarak kullanan yazarlarımızın kitaplarını sadece okumak değil ; aynı zamanda yeri , olayı , kişileri kafanda canlandırmak ve onalara kendinden birşeyler katmaktır . Öyküde kendinini de bir yerlere sıkıştırabilirsen tadından yenmez ... :roll: