pcm KEndı kendı ne kapanıyor. ßazen mavı yazıalr gelıyoR. Formatladım yok düzelmedı ?
AnakartTa sorun olaßılırmı?
Ekran kartında Sorun OlaßılırMı?
Ekran kartı Fanı Çalısmıyor,Ondan olaßılırmı ?
Yoqsa Yenı pcmı Şart ßilisayardan iyi Anlayan ßiri yorum ve açıklama yaparsa Çok qüzel OluR.
pc Sorunu..!
Re: pc Sorunu..!
mavi ekranın hata kodunu verebilirsen daha çok yardımcı olabilirim sana ek olarak o dediklerin olabilir sorunun cewabı o mavi ekranın kodunda
önerim olarak ramlari bi çıkart silgiyle sil uçlarını yerlerine güselce tak gene aynısını yaparsa power supply olabilir yada ekran kartı fanı dönmediği için ekran kartının chipseti fazla ısınır bir süre sonra işlevini yitirir kapatır kendini pcyi kapatma noktasına geleceğini düşünemiyorum umarım ekran kartı deildir
ekran kartı artık anakarttanda pahalı :shock:
önerim olarak ramlari bi çıkart silgiyle sil uçlarını yerlerine güselce tak gene aynısını yaparsa power supply olabilir yada ekran kartı fanı dönmediği için ekran kartının chipseti fazla ısınır bir süre sonra işlevini yitirir kapatır kendini pcyi kapatma noktasına geleceğini düşünemiyorum umarım ekran kartı deildir
...
DavuTT yazdı:mavi ekranın hata kodunu verebilirsen daha çok yardımcı olabilirim sana ek olarak o dediklerin olabilir sorunun cewabı o mavi ekranın kodunda
2009-2013
- eZeLxeysanxd
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
JouRney yazdı:DavuTT yazdı:mavi ekranın hata kodunu verebilirsen daha çok yardımcı olabilirim sana ek olarak o dediklerin olabilir sorunun cewabı o mavi ekranın kodunda
Dilencilerxdavar Ucube / Ucubee / RoyaLxosiris
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ
:mrgreen:

ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

Jσкєя
Pc Kendi Kendine Kapanıyor Bazen Mavi ekranda Veriyor BUnun için sana 100 Lerce sevepe yazabilirim ama format da çözüm Olmadıysa... Söylendiği gibi Gizem kodlarda
Öncelikli Olarak ekran kartının fanı Çalışmıyor Ve ekran kartın aşırı Isınıyor Bu yüzden Anakart kitlenebilir ve Mavi ekran yiyebilirsin Bir diğeri Ram hatasıdır ramlerinden birinde yada ram Inda Sorun Olur Isınma Olur temassızlık Vs O yüzden mavi Ekran yersin Bir Diğeri Harddisk Bazı Bilgilerde tutarsızlık Olur bilgiler sağlıklı Okunamaz Bu Yüzden MAvi Ekran Yersin Bunlar oLmadımı
Birde Suraya bakalım Nereye İşlemciye
İşlemciyi Soğutma İşlevi Olan Aluminyum Parça ve işlemcinin metaryal kısmının temasını daha iyi sogutması amacıyla Sürülen Termal macun yetersiz olabilir kurumuş Olabilir Bu yüzden İşlemcin ısınır Kapanma Reset MAvi ekran vb Olaylara neden Olabilir Bu kdar anlatımdan Sonra Su Diyeceğim Hosuna gitmeyebilir ama Olay Sana Hangi Koddan Mavi ekran Geldiğinde yatıyorv Onu Buraya YAz Sorunuda Çözümüde Bulması Kolay 
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
mavı ekran dıyokı Donanımlarını yanlıs veya Eksık yuklenmıs dıyor.
İşlemcı fanı yada Ekran kartı fanı sorun demekkı
İşlemcı fanı yada Ekran kartı fanı sorun demekkı
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ram'in yetersiz olduğundandır.Bence yeni bir RAM al ve tak.Bendede olmuştu yeni ram aldım düzeldi.Yani Ram'in yetersiz geliyordur.

- adresbu
- Tılsım Tanığı
Ram'ım 1 Gß dı KAsıyor Dıye 2 Gß daha aldım Su an 3 Gß Ram'ım var ondan deyıldır..HakanbuscaTakent yazdı:Ram'in yetersiz olduğundandır.Bence yeni bir RAM al ve tak.Bendede olmuştu yeni ram aldım düzeldi.Yani Ram'in yetersiz geliyordur.
Arkadaşı ndedıgı gißi işlemcı fanı yada Ekran kartı Fanından olaßılır en kısa znmda pccıye götureyım
- adresbu
- Tılsım Tanığı
adresbu yazdı:Ram'ım 1 Gß dı KAsıyor Dıye 2 Gß daha aldım Su an 3 Gß Ram'ım var ondan deyıldır..HakanbuscaTakent yazdı:Ram'in yetersiz olduğundandır.Bence yeni bir RAM al ve tak.Bendede olmuştu yeni ram aldım düzeldi.Yani Ram'in yetersiz geliyordur.
Arkadaşı ndedıgı gißi işlemcı fanı yada Ekran kartı Fanından olaßılır en kısa znmda pccıye götureyım
yok canım kardeşim sorunun donanımsal deil yırttın hadi
driverler yanlış kurulmuş format at bir daha düzgünce anakartın markasının sitesinden indir driverlerin son sürümlerini kur
...