Chexmacabre
Wiccann
xNURx -Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir. [Che] -Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist . [Che] -Hayat korkakları affetmez. [Che]
Sanırım İkv Konsept çizimlerdeki büyücü kadının belden aşağısı ile başka bir resmin belden yukarısını birleştirmişsin.Bu yüzden bedeni dengesiz olmuş.Yine aynı şekilde cinde İkv Konsept çizimlerden alıntı.Çizim tekniğin güzel ama yönetimin daha özgün eserler aradığını göz önünde bulundururak bana göre derece şansın yok.
dengesiz olduqunu tamamen kabul ediyorum en son yaptıkdan sonra fark ettim ne yazıkki .
birleştirme olayına qelince de benim qözümde konsept çizim diyebilirim. dereceye girecek kadar özgün olmadığını da biliyorum arka pilan boş kaldı ordan bir şey çıkara bilirdim teşekkürler.
Chexmacabre
Wiccann
xNURx -Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir. [Che] -Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist . [Che] -Hayat korkakları affetmez. [Che]