İnternet sorunu ! Acil Yardım !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: İnternet sorunu ! Acil Yardım !!!

Mesaj gönderen ottomanempire »

DavuTT yazdı:hmm anladım o zaman o modemin k.adı ve şifresinin olduğu sayfayı bana print al ve yolla bakayım + k.adın ve şifren yanlış olabilir int. bağlanabildiğin modemin arayüzüne gir ve k.adı şifrene bak doğrumu gör
K.adı ve şifrenin doğru olduğuna eminim. Resimi buraya koymaya çalışıcam takipte olursanız sevinirim
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

iş yok hp yazıcı driverin inmesini bekliom mecbur buradayım :D saat 7 ye kadar vaktin var olmazsa 8 de eve gidicem evden dewam ederiz
...
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

DavuTT yazdı:iş yok hp yazıcı driverin inmesini bekliom mecbur buradayım :D saat 7 ye kadar vaktin var olmazsa 8 de eve gidicem evden dewam ederiz
Resim
Ben modemin otomatik verdiği değerlerle bağlanmaya çalışıyordum. Sanırım sorun da orada. Şimdi bilgileri kendim doldurup bağlanmaya çalışıcam ancak kırmızı ile gösterdiğim yerlere hangi değerleri yazacağımı bilmiyorum. Onları nerden öğrenebilirim ? DavuTT ve KIZILBEY ilginiz için teşekkür ederim.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MaTRaX »

Öncelikle Selamlar Şu Anda Anladığım Kadarıyla Eski Modemini Değiştirdin Ve kablosuz Bağlantı Üzerinden BAğlana bilmek İçin bir Modem Aldın Bu Modemin Markası Vs Eski Modemden farklı İse eğer Modemin arayüz ayarlarını sadece modem İçinde değil ağ bağlantıları üzerindende eksiksiz yapman gerekir Eski modemi taktıgında internettesin ama yeni modemde bağlanamıyorsun sanırım sorun ağ bağlantıları ndan kaynaklanıyor... Çünkü Hala Ağ bağlantılarında Hala eski modemin bilgileri kayıtlı kalmış Olabilir :?

İlk Önce Yeni Modemini tamamen eksiksiz bağlayıp Şunları yapmanı Öneririm

Masa Üstünde ki Ağbağlantılarım Simgesinde Sağ Tıklayıp Özellikler Ordanda Etkin olan Kablosuz yada Kablolu bağlantının üzerinde sağ tıklayıp Özellikler Bölümüne girmen Ve İnternet Erişim Kuralları ( TCP/IP) ye tıklayıp

Aşağıdaki Ip Adresini Kullan Kutucuguna Tıklayıp Şunları Girmendir..

Modeminin Kullandıgı Ara Ip Arayüz KUllanım Domainine Göre

Bu AirTires 192.168.2.1

Tp Link İçin 192.168.1.1 Diğer Modemler için farklılaşa biliyor Sana Önerim Modem takılıyken İnternet sayfası açıp Şunları tek tek denemen hangisinde modemin içine girebiliyorsan modemin kullandıgı arayüz odur..

192.168.1.1

192.168.1.2

192.168.2.1

192.168.2.2

BUnları Dene sonra hangisi dogru ise

Örnek olarak Veriyorum 192.168.1.1 Senin modeminin arayüzü Yıkarıda Ağ baglantısı için anlattığım yere geldiğinde İlk Olarak Ip Adresine 192.168.1.15 yazmanı sonra alt tarafa geçtiğinde orda ağ maskesi otomatik çıkar 225.225.225.0 olucaktır hemen alt taraftaki Varsayılan ağ gecidini 192.168.1.1 yapıp sonra uygulamandır . Ozamanda Olmazsa Artık ben evden sana detaylı bir şekilde anlatırım ...
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

MaTRaX yazdı:Öncelikle Selamlar Şu Anda Anladığım Kadarıyla Eski Modemini Değiştirdin Ve kablosuz Bağlantı Üzerinden BAğlana bilmek İçin bir Modem Aldın Bu Modemin Markası Vs Eski Modemden farklı İse eğer Modemin arayüz ayarlarını sadece modem İçinde değil ağ bağlantıları üzerindende eksiksiz yapman gerekir Eski modemi taktıgında internettesin ama yeni modemde bağlanamıyorsun sanırım sorun ağ bağlantıları ndan kaynaklanıyor... Çünkü Hala Ağ bağlantılarında Hala eski modemin bilgileri kayıtlı kalmış Olabilir :?

Masa Üstünde ki Ağbağlantılarım Simgesinde Sağ Tıklayıp Özellikler Ordanda Etkin olan Kablosuz yada Kablolu bağlantının üzerinde sağ tıklayıp Özellikler Bölümüne girmen Ve İnternet Erişim Kuralları ( TCP/IP) ye tıklayıp

Bu AirTires 192.168.2.1

Tp Link İçin 192.168.1.1 Diğer Modemler için farklılaşa biliyor Sana Önerim Modem takılıyken İnternet sayfası açıp Şunları tek tek denemen hangisinde modemin içine girebiliyorsan modemin kullandıgı arayüz odur..

192.168.1.1

192.168.1.2

192.168.2.1

192.168.2.2

Örnek olarak Veriyorum 192.168.1.1 Senin modeminin arayüzü Yıkarıda Ağ baglantısı için anlattığım yere geldiğinde İlk Olarak Ip Adresine 192.168.1.15 yazmanı sonra alt tarafa geçtiğinde orda ağ maskesi otomatik çıkar 225.225.225.0 olucaktır hemen alt taraftaki Varsayılan ağ gecidini 192.168.1.1 yapıp sonra uygulamandır . Ozamanda Olmazsa Artık ben evden sana detaylı bir şekilde anlatırım ...
A.s
teşekkür ederim hemen deneyip cevabını vericem.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

MaTRaX yazdı:Öncelikle Selamlar Şu Anda Anladığım Kadarıyla Eski Modemini Değiştirdin Ve kablosuz Bağlantı Üzerinden BAğlana bilmek İçin bir Modem Aldın Bu Modemin Markası Vs Eski Modemden farklı İse eğer Modemin arayüz ayarlarını sadece modem İçinde değil ağ bağlantıları üzerindende eksiksiz yapman gerekir Eski modemi taktıgında internettesin ama yeni modemde bağlanamıyorsun sanırım sorun ağ bağlantıları ndan kaynaklanıyor... Çünkü Hala Ağ bağlantılarında Hala eski modemin bilgileri kayıtlı kalmış Olabilir :?

Bu AirTires 192.168.2.1

192.168.1.1

192.168.1.2

192.168.2.1

192.168.2.2

Dediğinizi de uyguladım ancak sonuç alamadım. 192.168.1.1 benim ki sanırım. Klavuzunda da bu yazıyor. Sizden ricam her şeyi sıfırdan anlatmanız. Modemin kablolarının bağlanmasından başlayıp, modemim kurulumuyla bitirirseniz sevinirim. Verdiğim zahmet için özür dilerim. Elleriniz dert görmesin...
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MaTRaX »

Selamlar.

Şimdi Canım Kardeşim Ben Sana Yapıcağın Şeyleri Bir Bir Anlatayım ..

İlk Önce Modemini Bilgisayara Bağla Telefon Hattını tak Splitter Kullanıyor İsen Kabloları Doğru Bağladığından emin Ol Eğer Modemini Cd Den tanıttıysan Onu Pc Den Kaldır.. Kurma Onu Modemi Yeniden ayarlamk İçin Arkada tarafında bir kürdanın giriceği kadar bir delik var reset düğmesi Oraya bir kürdan yada İğne yardımıyla 20 Saniye basılı tut bu modeminin ayarlarını tamamen sıfırlar bildiğin reset değil yani Bunu yaptıktan sonra İnternet sayfasına gir doğal olarak bağlanamıyacaksın Adres çubuguna 192.168.1.1 yaz Karşına Sifre isteme ekranı cıkıcaktır
kullanıcı adı:witpack ve şifresi:witpack bu modem ayarlarıan gireceğin kullanıcı adı ve şifre Sornasında arayüz ayarlarından bağlı oldugun internet sağlayıcısının sana vermiş oldugu kullanıcı adı ve şifreni yazıyorsun genelde bu telefon adresin ve telefon numarandır misal 2125555656@ttnet şifren 5555656 buda şifrendir tabi gerçek bi elefon numarası deği bu :) buna bakarak yapabilirsin kulanıcı adının başında ( 0 ) olmayacak 2125555656@ttnet Aynen böyle senin telefon nuamraı gireceksin zaten geri kalan ayarlar tamamen modem tarafından Ayarlanır. kAydedip İnternete girmeye başlayabilirsinn.. İnternete giremediysen Sıra Ağ bağlantılarında sana Söylediğim Şeyi yapman gerekiyor. onlarıda bir bir uygularsan Sonuca varırsın :!:
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

MaTRaX yazdı:Selamlar.

Şimdi Canım Kardeşim Ben Sana Yapıcağın Şeyleri Bir Bir Anlatayım ..

İlk Önce Modemini Bilgisayara Bağla Telefon Hattını tak Splitter Kullanıyor İsen Kabloları Doğru Bağladığından emin Ol Eğer Modemini Cd Den tanıttıysan Onu Pc Den Kaldır.. Kurma Onu Modemi Yeniden ayarlamk İçin Arkada tarafında bir kürdanın giriceği kadar bir delik var reset düğmesi Oraya bir kürdan yada İğne yardımıyla 20 Saniye basılı tut bu modeminin ayarlarını tamamen sıfırlar bildiğin reset değil yani Bunu yaptıktan sonra İnternet sayfasına gir doğal olarak bağlanamıyacaksın Adres çubuguna 192.168.1.1 yaz Karşına Sifre isteme ekranı cıkıcaktır
kullanıcı adı:witpack ve şifresi:witpack bu modem ayarlarıan gireceğin kullanıcı adı ve şifre Sornasında arayüz ayarlarından bağlı oldugun internet sağlayıcısının sana vermiş oldugu kullanıcı adı ve şifreni yazıyorsun genelde bu telefon adresin ve telefon numarandır misal 2125555656@ttnet şifren 5555656 buda şifrendir tabi gerçek bi elefon numarası deği bu :) buna bakarak yapabilirsin kulanıcı adının başında ( 0 ) olmayacak 2125555656@ttnet Aynen böyle senin telefon nuamraı gireceksin zaten geri kalan ayarlar tamamen modem tarafından Ayarlanır. kAydedip İnternete girmeye başlayabilirsinn.. İnternete giremediysen Sıra Ağ bağlantılarında sana Söylediğim Şeyi yapman gerekiyor. onlarıda bir bir uygularsan Sonuca varırsın :!:
Sana ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Malesef ne yaptıysam sonuç alamadım. Bilgisayar mühendisi bir tanıdığım vardı onu bile getirdim ama nafile. Bir saat uğraştı sonuç yok. İyi forumlar..
Ozan ATALAY [ ANKA ]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön