Selamun aleykum cumleten
Fuara gidip 3 karakterimin ismini değiştirmek için 3 adet kutu alıcam.Merak ettiğim birşey var isimleri değiştikten sonra karakterlerin '' Karakter Transfer Hakkı '' da sıfırlanacakmı ? Hesaplarım Mynette ve güvenli olmadıgı için Sobee ye aktarmak istiyorum ama karakter transfer hakkı kalmadıgı ıcın yapamıyorum.
Teşekkürler şimdiden
İsim değiştirme Hk. [YARDIM]
İsim değiştirme Hk. [YARDIM]
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
Re: İsim değiştirme Hk. [YARDIM]
Sıfırlanmaz.Heralde.Galiba.Öyle sanıyorum 
İnş sıfırlanır ya :S Mynet gerçekten cok guvensız :S Eskiden sobee mi vardı nerden bılelim ama dimiPangea yazdı:Sıfırlanmaz.Heralde.Galiba.Öyle sanıyorum
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
Kesin olmamakla beraber, şu an için böyle bir uygulama söz konusu değil. Konu, net olarak cevablanması için üst yönetime tarafımdan rapor edilecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Teşekkürler. Bunun başka bir yolu yokmu karakterlerimi aktarmam için yani sadece birinin hakkı dolmuş diğerlerinin son bir hakkı daha var ?KIZILBEY yazdı:Kesin olmamakla beraber, şu an için böyle bir uygulama söz konusu değil. Konu, net olarak cevablanması için üst yönetime tarafımdan rapor edilecektir.
Eşkiya
Eşkiya