DOST LONCASI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Beyazmai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Re: DOST LONCASI

Mesaj gönderen Beyazmai »

Sağolasın Kurtreis=)
Arkadarşlar ben burdan uyarıyorum ama uyarmaktan utanıyorum lütfen tartışmaları burdan yapmayalım bize yakışmıyor.
Her hangi bir sorununuz varsa özel bir şekilde halledin lütfen,rica ediyorum.
Ve Murat sorun varsa bana direk sor ben de neden böyle kararlar aldımızı dilim döndünce söyleyeyim.
Kullanıcı avatarı
reisfenerli
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen reisfenerli »

Resim

Dostluk budur İşte:D

Reisfenerli Dostxadem Dostxademx
Resim

Bir Hayatki sonu Cennettir Sıkıntıdan ne Çıkar?

Bir Hayatki Sonu Cehennemdir Rahatından Ne Çıkar?
Kullanıcı avatarı
reisfenerli
İskele Babası
İskele Babası

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
reisfenerli
İskele Babası
İskele Babası

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
reisfenerli
İskele Babası
İskele Babası

Resim

Buda bnm Reisfenerli :D
Resim

Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

Ne emrullah ne murat nede bir başkası ile bir problemim yok.. Bilindiği gibi bir çok Dost Loncası üyesi artık oyuna girmemekte ve buda Lonca içinde Problemler oluşturmaktaydı..Bunu defalarca dile getirdim... okullar açıkken derslerini bahane edenler vardı ... Tatil gelince de tatildeyiz elektrik yok pc bozuldu okullar açılsın gireriz diyenler oldu.. imdat çağrısı yaptım yine 3-5 kişi vardı .. bir revizyon gerekiyordu ama metinin buna niyeti yoktu ... o zamanlar niyeti yoktu ya şimdi kendisi de yok...
Bu nedenle bir revizyona gidildi metin abi Daimi gururumuz ve başkanımız olarak kalması koşulu ile Beyazmai başkan oldu ...bu loncanın kararı idi. Operasyon yapıldı oyuna girmeyenlerin girmeyeceklerini beyan edenlerin isimleri lonca listesinden silindi..

Bir süre kendimi daha rahat hissettiğim ve daha rahat düşündüğüm için ayrı bir çar açmıştım...oyundan uzakta değildim .. hatta dostlardan da uzakta değildim ..

Bu lonca benim şahsiyetime ait değil .. Petrocellinin de değil .. savaşın da değil ..

Bu lonca onu lonca yapan üyelerine aittir.. Petrocelli yoksa yadigar vardı savaş vardı ben vardım sedat vardı biz yoksak emo vardı murat vardı elvan vardı hiç kimse yoksa Asmera vardı adem vardı... Bu loncaya kimsenin yokluğunda sahip çıkması gerekirken Loncayı bırakıp bir başka loncaya geçen emo ya düşman değilim ama çok kırgınım...

Ben başka çar açtım diye oyuna dostx çarıyla girmek istemeyen murat kardeşim de bilsin ki benim 18 çarım var .. ve bir kaç tane daha açmayı düşünüyorum.. ben kendi çarlarımın ismini hangisinin hangi hesapta olduğunu hatırlamıyorum Pegasus ile karşılaştım mı onu bile hatırlamam.. seni lonca listesinden silen ben değilim ama senin "dostxmurat çarına girmem " sözünün samimi olduğunu düşündüğüm için lonca toplantısında ( her pazar aynı yerde aynı saatte yapılır) durumunu sordum bu aralar oyunda olmadığın bilgisi verildiği için listeden çıkardık.. Yalnız dikkatini çekerim ki Dost Loncası listesinin üstünde 3 paragraflık bir açıklama var .. 2. sıradaki paragraf geri dönen ve devam etme kararı alanlar için açık bırakılmış bir kapıdır..
Dostxpetrocelli şu sıralar oyunda değil... uzun zaman boyunca girmedi ...
Loncanın Başkanı Artık Beyazmai dir.. kabul etmeyenin önünde iki seçenek vardır.. Birincisi erken seçim isteyip Lonca başkanlığına aday olmak.. ikincisi Dostx çarlarını silip(etik olarak ) yoluna bizsiz devam etmek ...
40 yaşına merdiven dayadığım doğrudur ama bu kusursuz olduğum anlamını taşımaz ... ben her fırsatta sinirli asabi bir yapıya sahip olduğumu radikal kararlar aldığımı muhabbetlerde ve lonca toplantılarında ilettim forumlara yazdım..sıcağı sıcağına daha agresif bir yazı yazabilirdim ama bekledim belki alınan kararların benim değil loncanın kararı olduğu idrak edilir diye..
Bu yazıyı da tartışma ve cevap babında değil kendimi anlatmak için yazdım...düşündüklerimi yazdım... aslında anlatmak istediğim daha çok detay var ama rahatsızım...
Dost loncası kim ne derse desin nasıl düşünürse düşünsün çizgisini koruyacaktır..

HEPİNİZİ SEVİYORUM

Eziklik bende baki
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
reisfenerli
İskele Babası
İskele Babası

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

ah abi ah sen beni anlamıycan en ii si ben kapatıyım bu tartışmayı kapatayım ama şuda unutlmasınki ben kesinlikle bi daha Dostx çarıma girmem dedim ama onu mustafa abinin başka çarlarında olupda bizde yani loncadaşlarına bir slm ı çok görmesi üzerine nedense abim bunu kendine göre yorumlayıp bvana koz olarak kullanıyo abi sana diyorumki ondan önce savaşın mesajını bi oku ben emo loncadan ayrıldı die değil senn başka çarlarda olupta bu tavrı güttüğünden dolayı dedim
18 çarım var dion abi inş 58 68 tane olur allah daha çok veriri ....
BU ARADA BİDE DİONKİ BEN HANGİ ÇARDA OLDUĞUMU BİLE HATIRLAMIYOM BEN SÖLİM BANKACININ ÖNÜNDE OTURUYODUN BEN SLM YAZDIM SENDE CEVAP VERMEDİN BU KONUYU ÇÖZMEK İÇİN MESAJ ATMIŞTIM AMA CVB ATMAYIN SEN YİNE BANA YÜKLENDİN ÇARININ ADI dOSTXSFENKS BİDE LONCA ÇARINDAYDIN HATTA

sanma sakin herkesi sen sadikane yar olur
herkesi sen dost mu sandin belki ol agvar olur

DOSTXMURAT & PEASUSS
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

Murat gözümün nuru ben o gizli çarımla senin görevini yapmana yardım ettim.. meranda buz büyücüsü görevine yardım ettim... Selamını da aldım selam da verdim ... Grubuma aldım beraber kastık lanetli kestik gece takipçisi kestik ... yadigar da vardı savaş da vardı emo (yanlış hatırlamıyorsam ) da vardı...şimdi kalkıpda bana sahte dost muamelesi yapma... benim çarlarıma 3 kişi girer biri konuşmaz .. diğeri konuşursa olay olur ... bende gerektiğinde konuşurum.. eğer sen selam verdiğinde ben varsam muhakkak oyunu açmışımdır ya tv izliyorumdur ya görmemişimdir yada uyuyup kalmışımdır benim oyun açıkken sabahlara kadar uyuduğum çok olmuştur ... vardır bir sebebi diyeceğine suçlamaya girme ... selam allah kelamıdır .. alınması benim yararımadır..

Dost dost diye nicesine sarıldım
benim sadık yarim kara topraktır
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

sinemaya gidiyorum biraz gecikebilirim