Hataa .. ! Bi bakın Lütfen .
Hataa .. ! Bi bakın Lütfen .
Öncelikle Merhabalar Bu hatayı 1 haftadır alıyorum ve bir türlü çözemedim gitti
Program:c/Sobee/İstanbul kıyamet vakti launcher exe. ... !! R6002 - Floating point support not laoded . Yardımcı Olursanız Sevinirim Bilgisayarımda Hiçbir Virüs ßulunmamaktadır.Anti Virüs Programı var Microsoft Visual c++ Download Linki Verebilirmisiniz Microsoft.com Da Bulamadım Siz upload edebilirmisiniz buraya rica etsem ?
Re: Hataa .. ! Bi bakın Lütfen .
"Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.
Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.
Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
TWTY
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.
Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.
Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş bende de aynı sorun wardı yöneticinin dediği gibi yaparsan düzelebilir ancak ben komple c ve d ye format atarak kurtulabildimSonEfe yazdı:Öncelikle Merhabalar Bu hatayı 1 haftadır alıyorum ve bir türlü çözemedim gittiProgram:c/Sobee/İstanbul kıyamet vakti launcher exe. ... !! R6002 - Floating point support not laoded . Yardımcı Olursanız Sevinirim Bilgisayarımda Hiçbir Virüs ßulunmamaktadır.Anti Virüs Programı var Microsoft Visual c++ Download Linki Verebilirmisiniz Microsoft.com Da Bulamadım Siz upload edebilirmisiniz buraya rica etsem ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Lütfen yoRum yapın ??. ..
Hataa ... !! Bi bakın Lütfen
Öncelikle Merhabalar Bu hatayı 1 haftadır alıyorum ve bir türlü çözemedim gitti Program:c/Sobee/İstanbul kıyamet vakti launcher exe. ... !! R6002 - Floating point support not laoded . Yardımcı Olursanız Sevinirim Bilgisayarımda Hiçbir Virüs ßulunmamaktadır.Anti Virüs Programı var Microsoft Visual c++ Download Linki Verebilirmisiniz Microsoft.com Da Bulamadım Siz upload edebilirmisiniz buraya rica etsem ? Diğer Konumda Yanıtları Çıkmamıstı buraya yazarsınız sevinirim .
Sahib olduğunuz sistemin verdiği hataya tam manasıyla hakim(şahit) olamadığımız için ihtimaller üzerine cevab vermek durumunda kalıyoruz.
Bahsettiğiniz sorun kayıt defterinizdeki kararsızlıklarından da vücuda geliyor olabilir. Kayıt defteri düzenleyicisine müdahale etmek, ciddi bir tecrübe gerektirmektedir. Bu yüzden Size müdahale etmeniz yerine, CCleaner, Advanced System Care gibi üçüncü parti programları kullanmanızı tavsiye edebilirim. İkisini de ücretsiz olarak kendi sitelerinden edinebileceğiniz bu programları, bilgisayarınızın açılış hızını yavaşlatsa da her açılışta çalışacak(bilhassa CCleaner) şekilde kullanmanız;Sizi, bu gibi anlık sorunlardan kurtaracaktır.
Bahsettiğiniz sorun kayıt defterinizdeki kararsızlıklarından da vücuda geliyor olabilir. Kayıt defteri düzenleyicisine müdahale etmek, ciddi bir tecrübe gerektirmektedir. Bu yüzden Size müdahale etmeniz yerine, CCleaner, Advanced System Care gibi üçüncü parti programları kullanmanızı tavsiye edebilirim. İkisini de ücretsiz olarak kendi sitelerinden edinebileceğiniz bu programları, bilgisayarınızın açılış hızını yavaşlatsa da her açılışta çalışacak(bilhassa CCleaner) şekilde kullanmanız;Sizi, bu gibi anlık sorunlardan kurtaracaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti