Auril yazdı:
Merhabalar benim gamex ve isim degistirme ile ilgili sorularım olucak lutfen konuyu kilitleyip silmeyin
SORU 1:Kutulardan cikan ozel sifrenin son kullanma tarihi varmi?
SORU 3:Karakterlerin belli bir isim degistirme hakki varmi sinirsizmı ?
lutfen sorularima yetkilı biri cevap verebilirmi?
Kutuların içindeki isim değiştirme şifresi 1 yıl süre ile geçerlidir.
Elinizde Kaç şifre var ise , o kadar isim değiştirme hakkına sahip olursunuz . Bu isimleri alabilmeniz için sistemde önceden kayıtlı isimler olmaması gerekmektedir. Örneğin : sistemde Amca ismi var ise , siz ; AMCA,AMCa, AMca,AmCa, gibi isimler alamazsınız.
Şimdi arkadaşım sorum gayet basit olacak kutu bitmez demişsiniz biz kalktık son gün oraya geldik ve kutu bulamadık bu durumda kutu özelliğine haiz bir şifre satışı söz konusumudur? Ya da bunun için bir planınız varmı gelen tüm arkadaşlarımız emin olun birden fazla 10 üzeri olamk üzere kutu alacak çünkü...Cevap için şimdiden teşekkürler....
Oyuncularımızın mağdur olmaması için imkanlar dahilinde tüm tedbirleri almaya çalışıyoruz
Bu isim değiştirme ne kadar gerekli veya değil tartışılır konu.
Bu Lonca Sistemi gelmediği sürece bu iş de hatrı sayılır derecede bir karışıklığa yol açacak gibi geliyor.
Hergün çakma çarlar açılıp insanların hesapları çalınıyor. Şimdi diyeceklerki paylaşmayın şifrenizi falan filan...
Konuya göz gezdirirken bir yorum dikkatimi çekti '' Uzakta olup fuara gelemeyecek arkadaşlar a yapılan bir öneri.'' Tanıdıklarınızdan rica edin size kutu alsınlar tarzında bir öneri dikkatimi çekti. Hani bazen insanın güvendiği oyuncularda olması gerektiğini hepimiz biliyoruz ve şifre paylaşımıda sıkça oluyor bu güvenilen insanlar arasında.
Bu konuda Bu isim değiştirme olayıda başımızı ağırtacak gibi geliyor bana.
Sonuçta Misal benim karakterimin ismini HarunYILMAZ yaptım bir uyanıkta 49 seviye bir karakteri HarunYlLMAZ diye değiştirip Başkanı olduğum lonca üyelerini dolandırabilir.
Bu konuda ne gibi tedbirler alındı veya bu konu için bir güvenlik tedbiri alındımı? diye sormak isterim tabii cevap gelirse
'' Fuara gelemeyen arkadaşlar güvenip tanıdıkları arkadaşlarına kutu aldırabilirler'' Bu yaklaşım fuara gelemeyen arkadaşlarımız için bir çözüm olabilir ,olabilecek mağduriyetlerde biz asla taraf olmayız, tanımadığınız , sadece oyun içinde sohbet ettiğiniz , yada forumda açılan konularda kutu alabileceğini iddia eden oyunculara para havale etmenizi tavsiye etmiyoruz. Kutu siparişi verdiğiniz şahısların ,birebir tanıdığınız güvendiğiniz şahıslar olmasına dikkat ediniz.
Diyelimki aynı mahallede yada aynı cafede oynadığınız arkadaşınıza kutu aldırdınız, bu arkadaşınıza şifrenizi vermeniz gerekmiyor, çünkü isim değiştirme işlemleri fuar alanında olmayacaktır, her kutunun içinde özel bir şifre olacak , bizim daha sonra forum alanında açacağımız bir bölüm olacak , her oyuncu bu bölüme başvurarak ismini kendisi değiştirecektir .
Tekrar ediyorum , ASLA ŞİFRE PAYLAŞIMI YAPMAYINIZ ....
Sistemde HarunYILMAZ ismi var ise , bir başkası , HArunYILMAZ, HaRunYILMAZ, HARUNyılmaz, HArunYIlMaz ve benzeri kombinasyonlarda isim açamaz.
Siz beni Anlamadınız galiba Misal '' I '' (Büyük ı) yerine '' l '' (Küçük L) yazarak bu ismi sisteme farklı algılatabilir.
Bu konuda bir güvencemiz olacakmı?
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.
Karakter Adı : AmisosGaMe Karakter /color] Savaşcı Seviye /color] 49 Lonca /color] Amisos Sunucu /color] Tılsım Görevi : Gırnatacı
Ayıp sizin yaptığınız İstanbul da mı oynuyorlar sadece bu oyunu ? Ya bütün şehirlerde fuar açarsınız adam akıllı ya da hiç yapmazsınız haksızsam sınırsız banlayın farketmez oyunu başka oyunlara benzetmeye başlıyorsunuz...Gidişat kötü gerçekten severek oynadığım bir oyunda haksızlığın daniskasını yapıyorsunuz! :evil: