SLM CANIM ARKADAŞLARIM
SLM CANIM ARKADAŞLARIM
Slm Arkadaşlar beni bir çoğunuz tanırsınız ama en eskiler tanır ben Alohaa yani ümit tekrar dan aranıza dönüyorum, Saygı ve sevgi çerçevesinde bir oyun diliyorum. Saygılar...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SLM CANIM ARKADAŞLARIM
a.slm
abi dediğim sayılı insanlardan birisiydin bu oyunda yaptığın bir hata seni bitirdi. şuan oyunu bıraktım ama inş eski olaylar tekrardan açılmaz ve sen oyununa devam edersin. Ama hiç bir şey eskisi gibi deil oyuna döndüğünde anlarsın...
Bysuskun Only
abi dediğim sayılı insanlardan birisiydin bu oyunda yaptığın bir hata seni bitirdi. şuan oyunu bıraktım ama inş eski olaylar tekrardan açılmaz ve sen oyununa devam edersin. Ama hiç bir şey eskisi gibi deil oyuna döndüğünde anlarsın...
Bysuskun Only
hasretsuskun yazdı:a.slm
Bysuskun Only
teşekkür ederim kardeşim bende tam karar vermiş değilim yeni bölgeler falan açılmış yeni lwl ler neyse sana borcum neyse fazlasıyla vermeye hazırım dost bildiklerimizden kim kaldı ki
hos geldın sefa verdın arkadas eskılerın tekrardan aramızda gormek mutluluk verıcı gercektende ben senın nıkını tanırım ama sahıs olarak pek bı sohbetlıgımız yok umarım oda olur ılerlıyen zmanlarda
sexytown yazdı:hos geldın sefa verdın arkadas eskılerın tekrardan aramızda gormek mutluluk verıcı gercektende ben senın nıkını tanırım ama sahıs olarak pek bı sohbetlıgımız yok umarım oda olur ılerlıyen zmanlarda
teşekkürler kardeş inşallah eski dostluklar kalmıştır zamanında bir hata yaptı hatayı pahalı ödedim. Eski dostlarımı görmek mutluluk verici olur inşallah...
zamanında hertkes bı hata yapmıstır onemlı olan sımdıye odaklanmak umarım hersey gonlunce olur
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
o hatayı anlamandı önemli olan görünen o ki anlamışssın eskilerden pek kimse kalmadıysa sizlerin dönüşüyle inş oyun daha farklı olur en azında bir slm vermek için oyuna girdiğimizde oyunda bir selam almasını bilen eski dostlar olur
O bana olan borcunu hatanı anlamak la bana ödedin gerisi boş ...
eski adlarıyla
Bysuskun only
O bana olan borcunu hatanı anlamak la bana ödedin gerisi boş ...
eski adlarıyla
Bysuskun only
hosgeldin umit saglikli bir sekilde aramiza donmene sevindim.dafne
bilgeisik yazdı:hosgeldin umit saglikli bir sekilde aramiza donmene sevindim.dafne
tşklr dafne ama pekte sağlıklı olduğum söylenemez tekerlekli sandalyeye mahkumum seni de zmanında kırdım sanırm senden de özür dilerim
Eskileri Aramızdan Görmekten Mutluyum
Hoşgeldin Alohaaa