Merhaba,
Öncelikle isim değiştirme hakkında bir sorum olacaktı.Örn. Xxx adlı karakterimin ismini XXXX olarak değiştirecem fakat bu değişim sonrasında benim diğer oyuncu arkaşlarımın , arakadaş listesindeki Xxx ismin XXXX olarak değişicek mi ?
GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Paranla ŞEREF Kazanma, ŞEREFİNLE Para Kazan...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
devilsifa yazdı:Merhaba,
Öncelikle isim değiştirme hakkında bir sorum olacaktı.Örn. Xxx adlı karakterimin ismini XXXX olarak değiştirecem fakat bu değişim sonrasında benim diğer oyuncu arkaşlarımın , arakadaş listesindeki Xxx ismin XXXX olarak değişicek mi ?
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Eee takmıyorsunuz mesajlarımızı utanmuıyor musunuz bu kadar insanı kandırmaya?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
adamlar yeni bir iş kolu açıyorlar oraya gidebilecek olsam 100-200 adet kutu alır internetten daha pahalı fiyata satış yapardım ama sanıyorum ki sobee ekibi beni mahkemeye verirdi
biz onlardan hakkımızı alamıyoruz ama onlar kendilerince haklarını alırlardı
biz onlardan hakkımızı alamıyoruz ama onlar kendilerince haklarını alırlardı
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
ßaq qüzel ßir soruYaslikurt yazdı:devilsifa yazdı:Merhaba,
CeVaP..?
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
ede ede bi hal olduk vallaJouRney yazdı:Ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor . .Xxxmanyaxxx1 yazdı::ugeek:
fanart ne zman sonuçlancak bilgisi olan war mi :?:
Forumu, Resmi Web Sitesini takip ediniz![]()
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Bu isim değiştirme ne kadar gerekli veya değil tartışılır konu.
Bu Lonca Sistemi gelmediği sürece bu iş de hatrı sayılır derecede bir karışıklığa yol açacak gibi geliyor.
Hergün çakma çarlar açılıp insanların hesapları çalınıyor. Şimdi diyeceklerki paylaşmayın şifrenizi falan filan...
Konuya göz gezdirirken bir yorum dikkatimi çekti '' Uzakta olup fuara gelemeyecek arkadaşlar a yapılan bir öneri.'' Tanıdıklarınızdan rica edin size kutu alsınlar tarzında bir öneri dikkatimi çekti. Hani bazen insanın güvendiği oyuncularda olması gerektiğini hepimiz biliyoruz ve şifre paylaşımıda sıkça oluyor bu güvenilen insanlar arasında.
Bu konuda Bu isim değiştirme olayıda başımızı ağırtacak gibi geliyor bana.
Sonuçta Misal benim karakterimin ismini HarunYILMAZ yaptım bir uyanıkta 49 seviye bir karakteri HarunYlLMAZ diye değiştirip Başkanı olduğum lonca üyelerini dolandırabilir.
Bu konuda ne gibi tedbirler alındı veya bu konu için bir güvenlik tedbiri alındımı? diye sormak isterim tabii cevap gelirse
/b]D
Bu Lonca Sistemi gelmediği sürece bu iş de hatrı sayılır derecede bir karışıklığa yol açacak gibi geliyor.
Hergün çakma çarlar açılıp insanların hesapları çalınıyor. Şimdi diyeceklerki paylaşmayın şifrenizi falan filan...
Konuya göz gezdirirken bir yorum dikkatimi çekti '' Uzakta olup fuara gelemeyecek arkadaşlar a yapılan bir öneri.'' Tanıdıklarınızdan rica edin size kutu alsınlar tarzında bir öneri dikkatimi çekti. Hani bazen insanın güvendiği oyuncularda olması gerektiğini hepimiz biliyoruz ve şifre paylaşımıda sıkça oluyor bu güvenilen insanlar arasında.
Sonuçta Misal benim karakterimin ismini HarunYILMAZ yaptım bir uyanıkta 49 seviye bir karakteri HarunYlLMAZ diye değiştirip Başkanı olduğum lonca üyelerini dolandırabilir.
Bu konuda ne gibi tedbirler alındı veya bu konu için bir güvenlik tedbiri alındımı? diye sormak isterim tabii cevap gelirse
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.
Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter
/color] Savaşcı
Seviye
/color] 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu
/color] Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter
Seviye
Lonca
Sunucu
Görevi : Gırnatacı
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Güzel bir soru konuyu buraya taşımak istedim.Auril yazdı:Merhabalar benim gamex ve isim degistirme ile ilgili sorularım olucak lutfen konuyu kilitleyip silmeyin
SORU 1:Kutulardan cikan ozel sifrenin son kullanma tarihi varmi?
SORU 3:Karakterlerin belli bir isim degistirme hakki varmi sinirsizmı ?
lutfen sorularima yetkilı biri cevap verebilirmi?
Saygılar...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Merhabalar
Diyelimki aynı mahallede yada aynı cafede oynadığınız arkadaşınıza kutu aldırdınız, bu arkadaşınıza şifrenizi vermeniz gerekmiyor, çünkü isim değiştirme işlemleri fuar alanında olmayacaktır, her kutunun içinde özel bir şifre olacak , bizim daha sonra forum alanında açacağımız bir bölüm olacak , her oyuncu bu bölüme başvurarak ismini kendisi değiştirecektir .
Tekrar ediyorum , ASLA ŞİFRE PAYLAŞIMI YAPMAYINIZ ....
Sistemde HarunYILMAZ ismi var ise , bir başkası , HArunYILMAZ, HaRunYILMAZ, HARUNyılmaz, HArunYIlMaz ve benzeri kombinasyonlarda isim açamaz.
Elinizde Kaç şifre var ise , o kadar isim değiştirme hakkına sahip olursunuz . Bu isimleri alabilmeniz için sistemde önceden kayıtlı isimler olmaması gerekmektedir. Örneğin : sistemde Amca ismi var ise , siz ; AMCA,AMCa, AMca,AmCa, gibi isimler alamazsınız.
Xxx adlı karakter isminizi XXX olarak değiştirebilirsiniz , Arkadaşlarınızın listesinde isminiz XXX olarak değişirdevilsifa 30 Kas 2010 19:05
Merhaba,
'' Fuara gelemeyen arkadaşlar güvenip tanıdıkları arkadaşlarına kutu aldırabilirler'' Bu yaklaşım fuara gelemeyen arkadaşlarımız için bir çözüm olabilir ,olabilecek mağduriyetlerde biz asla taraf olmayız, tanımadığınız , sadece oyun içinde sohbet ettiğiniz , yada forumda açılan konularda kutu alabileceğini iddia eden oyunculara para havale etmenizi tavsiye etmiyoruz. Kutu siparişi verdiğiniz şahısların ,birebir tanıdığınız güvendiğiniz şahıslar olmasına dikkat ediniz.harunYILMAZZ 01 Arl 2010 04:44
Bu isim değiştirme ne kadar gerekli veya değil tartışılır konu.
Diyelimki aynı mahallede yada aynı cafede oynadığınız arkadaşınıza kutu aldırdınız, bu arkadaşınıza şifrenizi vermeniz gerekmiyor, çünkü isim değiştirme işlemleri fuar alanında olmayacaktır, her kutunun içinde özel bir şifre olacak , bizim daha sonra forum alanında açacağımız bir bölüm olacak , her oyuncu bu bölüme başvurarak ismini kendisi değiştirecektir .
Tekrar ediyorum , ASLA ŞİFRE PAYLAŞIMI YAPMAYINIZ ....
Sistemde HarunYILMAZ ismi var ise , bir başkası , HArunYILMAZ, HaRunYILMAZ, HARUNyılmaz, HArunYIlMaz ve benzeri kombinasyonlarda isim açamaz.
Kutuların içindeki isim değiştirme şifresi 1 yıl süre ile geçerlidir.Siouxanubis 01 Arl 2010 09:34
Auril yazdı:
Merhabalar benim gamex ve isim degistirme ile ilgili sorularım olucak lutfen konuyu kilitleyip silmeyin
SORU 1:Kutulardan cikan ozel sifrenin son kullanma tarihi varmi?
SORU 3:Karakterlerin belli bir isim degistirme hakki varmi sinirsizmı ?
lutfen sorularima yetkilı biri cevap verebilirmi?
Elinizde Kaç şifre var ise , o kadar isim değiştirme hakkına sahip olursunuz . Bu isimleri alabilmeniz için sistemde önceden kayıtlı isimler olmaması gerekmektedir. Örneğin : sistemde Amca ismi var ise , siz ; AMCA,AMCa, AMca,AmCa, gibi isimler alamazsınız.
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Nocomment yazdı:Merhabalar
SEN YETKİLİ Bİ ABİYE BENZİYON
Şimdi arkadaşım sorum gayet basit olacak kutu bitmez demişsiniz biz kalktık son gün oraya geldik ve kutu bulamadık bu durumda kutu özelliğine haiz bir şifre satışı söz konusumudur? Ya da bunun için bir planınız varmı gelen tüm arkadaşlarımız emin olun birden fazla 10 üzeri olamk üzere kutu alacak çünkü...Cevap için şimdiden teşekkürler....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan