İki Maden alcm bakın az

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İki Maden alcm bakın az

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

Suprensii yazdı:ırıdyum benım sınırımı bozan tek madennnn yemınlıyım 6 aydır elımı ırdıyuma surmedım 213 tane cektım 13 ozmıyum
bu matadorxölümsüz carını actıgımdan beri ;
2 menekşe 3 iridyum 2 şelit 1 akik cekmiştim ve iyi ki bu loncaya giripte bu carı acmısım diyiyorum
Beyaz Köşkte bu kadar şansım bile yok ve şuan matador 47 level 1 iridyum,1 akik,1 şelit var lazım olur diye saklıyorum para lazım olursada satıyorum 8-) 8-) 2 iri ,1 menekşeyi aynı gün cekmiştim :D
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
Suprensii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Suprensii »

Lodosxbaskan yazdı:
Suprensii yazdı:ırıdyum benım sınırımı bozan tek madennnn yemınlıyım 6 aydır elımı ırdıyuma surmedım 213 tane cektım 13 ozmıyum
2 menekşe 3 iridyum 2 şelit 1 akik cekmiştim ve iyi ki bu loncaya giripte bu carı acmısım diyiyorum
Beyaz Köşkte bu kadar şansım bile yok ve şuan matador 47 level 1 iridyum,1 akik,1 şelit var lazım olur diye saklıyorum para lazım olursada satıyorum 8-) 8-) 2 iri ,1 menekşeyi aynı gün cekmiştim :D
güzel düşünmüşsün :)
İkvking[Ecel Getiren]
Xxxhellboyxxxx[49]
Lordxbilgic[49]

Resim
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

Suprensii yazdı:
Lodosxbaskan yazdı:
güzel düşünmüşsün :)
saoL :roll:
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön