fan art 2010 çizim yorum bekliyorum...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: fan art 2010 çizim yorum bekliyorum...
Dereceye girer diyor herkez ama bence zor biraz...Alt sol tarafdaki 3 karakter bozuyor işi bence...Daha iyilerini gördüm ama emeğine sağlık güzel olmuş genede...
Göster
yine kaybettim :S :S çok süper olmuş seni ayakta alkışlıorum yine yenildim görüonmu
:shock:
her sunucudan birinci çıkabilir yeterki güzel ve emek verici olsun....sorun etme
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
alveras yazdı:güzel resim farklı bişiler çiizseydın daha güzel ollurdu bence birde çifte bayram yarışmasında biri çok güzel bi cami çzmiş dereceye giremedi blgilerinize.

dediğin bu muydu birader :?:
Sanalkorkun yazdı:Dereceye girer diyor herkez ama bence zor biraz...Alt sol tarafdaki 3 karakter bozuyor işi bence..
2009-2013
Gerçekden resimden anlayan konuşsun sol tarafdaki 3 karakder olmasa alıntı yapıp çizdin diyecekdiniz....JouRney yazdı:Sanalkorkun yazdı:Dereceye girer diyor herkez ama bence zor biraz...Alt sol tarafdaki 3 karakter bozuyor işi bence..
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Hmm resimden anlamayan birinin ettiği imzayı kullanıyorsun o zaman Kardeştalos25 yazdı:Gerçekden resimden anlayan konuşsun sol tarafdaki 3 karakder olmasa alıntı yapıp çizdin diyecekdiniz....JouRney yazdı:Sanalkorkun yazdı:Dereceye girer diyor herkez ama bence zor biraz...Alt sol tarafdaki 3 karakter bozuyor işi bence..
Göster
Bak senin yaptıkların photoshop v.s ben ise karakalem yapıyorum...ama yinede saygı duyuyorum yorumlarınıza...Sanalkorkun yazdı:Hmm resimden anlamayan birinin ettiği imzayı kullanıyorsun o zaman Kardeştalos25 yazdı:Gerçekden resimden anlayan konuşsun sol tarafdaki 3 karakder olmasa alıntı yapıp çizdin diyecekdiniz....JouRney yazdı:Sanalkorkun yazdı:Dereceye girer diyor herkez ama bence zor biraz...Alt sol tarafdaki 3 karakter bozuyor işi bence..![]()
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- ComicbookArt
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Ortada bir tane anka çizmişsin o hem biçimsiz olmuş hem de gereksiz durmuş orada.Ayrıca karakalem boyama daha iyi olabilirdi.Buradan gördüğüm kadarıyla pütürlü duruyor sanki kalem.(tarayıcı yüzünden de öyle gözüküyor olabilir çünkü tarayıcı kaliteyi düşürüyor.)
Başarılar.
Başarılar.

Xkarikaxless
%100 /katıl , /beğenSanalkorkun yazdı:Hmm resimden anlamayan birinin ettiği imzayı kullanıyorsun o zaman Kardeştalos25 yazdı:Gerçekden resimden anlayan konuşsun sol tarafdaki 3 karakder olmasa alıntı yapıp çizdin diyecekdiniz....JouRney yazdı:Sanalkorkun yazdı:Dereceye girer diyor herkez ama bence zor biraz...Alt sol tarafdaki 3 karakter bozuyor işi bence..![]()
2009-2013