Merhaba..
Fan Art yarışmasına bir hikaye ile katıldım ve sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum..
Ama sonuçların ne zaman ve nerede açıklandığını bilmiyorum.
Yetkililer veya sizler beni bilgilendirirse memnun olurum...
Sabrım Tükendi
Re: Sabrım Tükendi
Beğenilen eserler 02-05 Aralık 2010 tarihlerinde GameX fuarı Sobee standında İKV severler önünde sergilenecektir.
Biraz sabırlı olalım. Ödülleri sende biliyorsun. Onları kazanmak o kadar da kolay değil
Biraz sabırlı olalım. Ödülleri sende biliyorsun. Onları kazanmak o kadar da kolay değil
2009-2013
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
e yarın açıklancak işte 
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
inşallah kazanınrımXxxmanyaxxx1 yazdı:e yarın açıklancak işte
bu arada ecel ws ws şaheser silah dışında gb deki zırhlardan falan alabiliyomuyuz?
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
bnm tahminim 4 itemli esyalar verecekler ama hayırlısıJavieR yazdı:inşallah kazanınrımXxxmanyaxxx1 yazdı:e yarın açıklancak işte
bu arada ecel ws ws şaheser silah dışında gb deki zırhlardan falan alabiliyomuyuz?
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
nahhh nadide dior lan
mor itemler kazanırsam ibni bini ceket ile fundi yüzük alıcam
keşke 4 efsunlu item verseler yada sobeenin takdiri bileklik
...
- eZeLxeysanxd
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
Lan davuT sana titresimLi vibrator veRek buTun gun onLa oynaRsın mK :mrgreen:DavuTT yazdı:nahhh nadide dior lanmor itemler kazanırsam ibni bini ceket ile fundi yüzük alıcam
![]()
Dilencilerxdavar Ucube / Ucubee / RoyaLxosiris
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ
:mrgreen:

ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

Jσкєя
Lütfen terbiyeli olurmusun . Karşındaki belki senden kaç yaş büyük ? Biraz düşünerek konuşalım .eZeLxeysanxd yazdı:Lan davuT sana titresimLi vibrator veRek buTun gun onLa oynaRsın mK :mrgreen:DavuTT yazdı:nahhh nadide dior lanmor itemler kazanırsam ibni bini ceket ile fundi yüzük alıcam
![]()
2009-2013
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bende girdim yarışmaya kazanırsam Işık Hanım Zırh almayı düşünüyorum..
2. Nanide de Yüc. Halit Balyoz
2. Nanide de Yüc. Halit Balyoz
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
o şahıs akıl hastası kardeş bşw.JouRney yazdı:Lütfen terbiyeli olurmusun . Karşındaki belki senden kaç yaş büyük ? Biraz düşünerek konuşalım .eZeLxeysanxd yazdı:Lan davuT sana titresimLi vibrator veRek buTun gun onLa oynaRsın mK :mrgreen:DavuTT yazdı:nahhh nadide dior lanmor itemler kazanırsam ibni bini ceket ile fundi yüzük alıcam
![]()
...