Yasaklama !!! SSS
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yasaklama !!! SSS
Arkadaşlar öncelikle selamlar . bir sorum olacak benim şifacım bloklandı mynetten baktıgımda Yasaklanma diyor Yasaklanma blok demi ? yani orada yazdıgı sürede açılacak ?? Ya haksız yere susturma yedik bişey demedik kaç kere oldu herkes biliyor ama yeter artık boyumu geçti blok neden yiyorum sebebi bile yok çara girdiysem 3 mantar çekip sabahın korunde geri çıktım ondan sonra blok bunedir S Yasaklama Blok Değil mi arkadaşlar ona göreyse sınırsız değil S
:? !
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Re: Yasaklama !!! SSS
Selamın Aleyküm ;carsialemdar yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamlar . bir sorum olacak benim şifacım bloklandı mynetten baktıgımda Yasaklanma diyor Yasaklanma blok demi ? yani orada yazdıgı sürede açılacak ?? Ya haksız yere susturma yedik bişey demedik kaç kere oldu herkes biliyor ama yeter artık boyumu geçti blok neden yiyorum sebebi bile yok çara girdiysem 3 mantar çekip sabahın korunde geri çıktım ondan sonra blok bunedir S Yasaklama Blok Değil mi arkadaşlar ona göreyse sınırsız değil S:? !
Benimde Çarım Blok Yediğinde bende isyan ediyordum.Ama Bir Anlamı Yok Demekki Bir Hatan varki Blok Yiyorsun ?
Never beleive someone who tells who they are.