Akçe nedir?Nasıl bulunurrrr?
Akçe nedir?Nasıl bulunurrrr?
arkadaşlar bu akçe ne nerden bulunuyo bi türlü anlayamadım :?:
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Akçe nedir?Nasıl bulunurrrr?
Eskı Osmanlı parasıdır..Oyunda Türk Oyunu Olduğu ıcın Akçe Yazısı Gurur verıcıdır..
Ama Oyunda Ne zaman Nerede Kullanılır Bır Fıkrım Yok..Fısıldamalarda da Lonca söylemı var.Yavaş Yavaş yenılıklerle İKV Sobee Ekıbı Hazırlıklarını yapıyor.Bu Aylarda Oyunda Yönetıcı Sistemı Kalktı (Şikayet ) Sistemı Kuruldu..Yönetıcıler oyun ıcerısınde Bızlerı Bolgeden zaten ızlıyorlar emın olun..Sorunları Açıkları Hataları Tespit edıyorlar.Bu Adı uzerınde oyundur.Elbette açıklar olabılır bunları bulup yonetıme maille bıldırırsenız ödul alabılırsınız.
Ama Oyunda Ne zaman Nerede Kullanılır Bır Fıkrım Yok..Fısıldamalarda da Lonca söylemı var.Yavaş Yavaş yenılıklerle İKV Sobee Ekıbı Hazırlıklarını yapıyor.Bu Aylarda Oyunda Yönetıcı Sistemı Kalktı (Şikayet ) Sistemı Kuruldu..Yönetıcıler oyun ıcerısınde Bızlerı Bolgeden zaten ızlıyorlar emın olun..Sorunları Açıkları Hataları Tespit edıyorlar.Bu Adı uzerınde oyundur.Elbette açıklar olabılır bunları bulup yonetıme maille bıldırırsenız ödul alabılırsınız.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

-
- Kadim Hidra Avcısı
choosensxduygu yazdı:Eskı Osmanlı parasıdır..Oyunda Türk Oyunu Olduğu ıcın Akçe Yazısı Gurur verıcıdır..
Bi kısmını açıklamış.Lonca sistemi fln akçe gibi şeyler hazırlanıor 1-2 seneye bizimle olur İNŞ
- delimardino
- Salgın Koruyucusu
İçerik Silindi.
Kindar
Kindar
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
anlama zatenYesilbuyu yazdı:arkadaşlar bu akçe ne nerden bulunuyo bi türlü anlayamadım :?:
Arkadaşlar ben size akçeyi sordum siz bana osmanlı tarihi anlattınız nası iş bu
Ya avlanan ol,yada av ol!
Ya avlanan ol,yada av ol!
Küfür/Hakaret içerikli yazı silindi.
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
delimardino yazdı:osmanlı tarihte yaşamış insanlığın en büyük ayıbıdır katliam soykırım çeşitli asimile politikalarıyla halkları sindirmeye çalışan tarihin kara bi lekesidir ve bu kara lekeyle gurur duymak dahada utanç verici rezil bi durumdur osmanlı hiç birzaman gurur duyulacak bişey yapmadı
Anlaşılan sen yaşadığın bu toprakları kanları pahasına korumuş aziz şehitlerimizin tarihini okumadan gelen veya kulaktan dolma bilgilerle burda atıp tutan karaktersiz ruhsuz bilinçsiz bir siyonist emperyalistsin. Emin ol şu şanlı tarihimizden bu şekilde bahsedenlere yapabileceklerimi görsen bunu düşünmeye bile cüret edemezdin. Araştır bak. Bir Yavuz, Bir fatih, Bir kanuni en önemlisi de bir zamanlar OSMANLI SUBAYI olan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK neler yapmış bu yüce vatan için. onlar olmasa belki de sen şimdi bir ingiliz bir yunan çocuğu olacaktın damarlarında bir TÜRK'ün değil bir başka ırkın kanı olacaktı. Neyse burada seninle bu konuyu tartışmak bile beni küçük düşürür. İnsan olanla tartışılır.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- elemin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Ya bırakın böyle salaklarala fazla muhattap olmayın sonra kendilerini insan zannediyolar
Elemin
Meran
Meran