/Hikayemi okumak isteyen olursa Özel Mesaj Olarak atabilirim
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Vallahi artık Selami Kelaynak'ı görmek istiyoruz. Ben Selami Kelaynak ile ilgili bir Hikaye yazmıştım İkv Mini Fan Art yarışmasında. Orada Selami'yi Karaköy'de buluyorlardı dört tane arkadaş
\
2009-2013
aLıntı oLmasın sakın oJouRney yazdı:Vallahi artık Selami Kelaynak'ı görmek istiyoruz. Ben Selami Kelaynak ile ilgili bir Hikaye yazmıştım İkv Mini Fan Art yarışmasında. Orada Selami'yi Karaköy'de buluyorlardı dört tane arkadaş![]()
/Hikayemi okumak isteyen olursa Özel Mesaj Olarak atabilirim\
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes

bakın resimde ne buldum bir ayrıntı daha
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
işiniz gücünüz yok mu sizin ?MuRaTPoLaT yazdı:
bakın resimde ne buldum bir ayrıntı daha
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
O resimdeki yeri işaret edene kadar al sana komple vereyim resmi ;

Yani hiç heveslenme orası fuar alanı

~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
Oyuna girmeye çalıştığımda yeni genişleme paketi ??????? Gelmiştir İstanbul.Exe yi indiriniz gibi bir yazı cikti... Kapatıp açınca düzeldi ama Ben bir arkadaşımla beraber oynuyorum ve aynısı ondad olmuş şişede böyle bir şey oldu mü?
Hadi bakalım.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
anaa messi laaViperTeam yazdı:O resimdeki yeri işaret edene kadar al sana komple vereyim resmi ;
tüh :mrgreen:
Pardon anlayamadım ? Ne alıntısı ? Eser bana aittir. Etkinlikler / İkv Mini Fan Art(Yazım Yarışması) ordan bakabilirsinKraToSs yazdı:aLıntı oLmasın sakın oJouRney yazdı:Vallahi artık Selami Kelaynak'ı görmek istiyoruz. Ben Selami Kelaynak ile ilgili bir Hikaye yazmıştım İkv Mini Fan Art yarışmasında. Orada Selami'yi Karaköy'de buluyorlardı dört tane arkadaş![]()
/Hikayemi okumak isteyen olursa Özel Mesaj Olarak atabilirim\
2009-2013
DarkShare yazdı:Oyuna girmeye çalıştığımda yeni genişleme paketi ??????? Gelmiştir İstanbul.Exe yi indiriniz gibi bir yazı cikti... Kapatıp açınca düzeldi ama Ben bir arkadaşımla beraber oynuyorum ve aynısı ondad olmuş şişede böyle bir şey oldu mü?
Hadi bakalım.
Yoo bende olmadı :ugeek:DarkShare yazdı:Oyuna girmeye çalıştığımda yeni genişleme paketi ??????? Gelmiştir İstanbul.Exe yi indiriniz gibi bir yazı cikti... Kapatıp açınca düzeldi ama Ben bir arkadaşımla beraber oynuyorum ve aynısı ondad olmuş şişede böyle bir şey oldu mü?