Kontrasyon acıldıgında yüksek vuran ve ona baglı olan Meteorit.. suana kadar girdigim grublarda ne kons acan nede meteorit kullanan görmedim meteorit migratta ve sıgınaklarda işe yaramıyor en etkilisi buz..Bendeki fiziksel+büyü krtik eşları taktıgımda bir savascıya, kontrasyon acıpta meteoritle attıgım kritik 6-7 bin , direnç kırıpta buz attıgım kritik 4-5 bin meteorit sadece zırhı indirir.. onun her hangi bir dirençi yoktur.Meteorit dirençi olmadıgı için yüksek vuruyor..Bunun için migratta ve sgınaklarda en etkilisi buzdur..kons15+fevzi cev set+meteorit bi bunlara verde Migrata veya sıgınaklara gir biri direnç acsın sende kons acıp meteorit at kritik gelirse veya normal vurusunu cek :!: foto olarak koy foruma,birde ..medi15+bilge cev+direnç kırma bide bunları migratta veya sıgınaklarda dene normal vurusunu ve ya kritik vurusunu cek :!: foruma koy eşleştirelim.ne dersin ? . Mykonstrasyon..IxMykonSxI yazdı:Lodosxbaskan yazdı:Kolye eksik demissin bende fazladan kenandan düşme Fevzi Cevriye yüzük var (x2) 1 sana Kullanırsan bişiler yaparım
Kolyede Bilge Kağan Kolye var tek item Onuda istersen veririm Bilge plevne yüzük de var Motordan düşme oda oda boşta lazım olan varsa söle Suan oyuna giremiyorum çünkü mouse iyi çalısmıyor bi gidiyor bi geliyor .. sen forumdan yazarsın alacaksan bn girmeye çalısırım..
Bilge kolye
Bilge kağan plevne yüzük
Fevzi cevriye yüzük
Bilge kağan eldiven 42 level
ben bilge cevriyesini(47lwl) takıyorum kenandan hediye
Saygılarımla,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar..
migrata veya kenana giren büyücülerin 2 tanesinde direnç kırma 1 tanesinde konsantrasyon oldu mu vuruşları görüyo musun hiç ??
Saygılarımla,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar..