Çok Bilenlere Cevap

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
wefaszx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çok Bilenlere Cevap

Mesaj gönderen wefaszx »

ÖNÜNE GELEN LONCA AÇIP DURUYOR DİYORSUNUZ GÜÇSÜZ OLUP KAPANIYOR DİYORSUNUZ BİR LONCANIN GÜÇLÜ OLMASI GELİŞMESİ İÇİN ÜYEYE İHTİYACI VARDIR KİMSEDE ÜYE OLMADIĞI İÇİN AÇILAN KAPANIYOR LAF ATANLARDA HERGÜN ARTIYOR KAPANAN LONCALAR GİBİ

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: Çok Bilenlere Cevap

Mesaj gönderen Tacsiz »

wefaszx yazdı:ÖNÜNE GELEN LONCA AÇIP DURUYOR DİYORSUNUZ GÜÇSÜZ OLUP KAPANIYOR DİYORSUNUZ BİR LONCANIN GÜÇLÜ OLMASI GELİŞMESİ İÇİN ÜYEYE İHTİYACI VARDIR KİMSEDE ÜYE OLMADIĞI İÇİN AÇILAN KAPANIYOR LAF ATANLARDA HERGÜN ARTIYOR KAPANAN LONCALAR GİBİ

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
bu konuda şunu söylemeliyim kapanan loncaların hiç biri bana göre bu eleştiriyi ben üstleniyorum kapanan bütün loncalar bazıları hariç hiç birinde düzen yoktu hiç biri adam akıllı loncasıyla ilgilenmedi üyeler geliyor 10 level yapıyorlardı adamlarını sonra bir daha bakmıyorlardı bile adamlarına bu yüzdende kapanıyorlardı sistem yoktu sadece üyeler vardı o bu şu ne yönetim kurulu ne başkanlık hiç bişey yoktu Örn:
ddddxeeee (lonca başkanımızdır )
yazıyorlar ama başkana baktığımızda hiç bir şekilde loncayı toparlayamıyordu görevlerini yapamıyordu kendi bile oyunda olmuyordu o yüzdende bir çok lonca kapanıyor ;) loncanın güçlü olamsı için sadece 6 ki hatta 4 kişi bile yeterlidir neden dersen sevgili kardeşim adam gibi oynunu oynadıktan sonra loncanını kaç kişi olduğu önemli deyildir her türlü o lonca ilerler başkanlar daha 1 levelken lonca acarlarsa o zaman o lonca ilerlemez ;)
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön