ÖNÜNE GELEN LONCA AÇIP DURUYOR DİYORSUNUZ GÜÇSÜZ OLUP KAPANIYOR DİYORSUNUZ BİR LONCANIN GÜÇLÜ OLMASI GELİŞMESİ İÇİN ÜYEYE İHTİYACI VARDIR KİMSEDE ÜYE OLMADIĞI İÇİN AÇILAN KAPANIYOR LAF ATANLARDA HERGÜN ARTIYOR KAPANAN LONCALAR GİBİ
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Çok Bilenlere Cevap
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Çok Bilenlere Cevap
bu konuda şunu söylemeliyim kapanan loncaların hiç biri bana göre bu eleştiriyi ben üstleniyorum kapanan bütün loncalar bazıları hariç hiç birinde düzen yoktu hiç biri adam akıllı loncasıyla ilgilenmedi üyeler geliyor 10 level yapıyorlardı adamlarını sonra bir daha bakmıyorlardı bile adamlarına bu yüzdende kapanıyorlardı sistem yoktu sadece üyeler vardı o bu şu ne yönetim kurulu ne başkanlık hiç bişey yoktu Örn:wefaszx yazdı:ÖNÜNE GELEN LONCA AÇIP DURUYOR DİYORSUNUZ GÜÇSÜZ OLUP KAPANIYOR DİYORSUNUZ BİR LONCANIN GÜÇLÜ OLMASI GELİŞMESİ İÇİN ÜYEYE İHTİYACI VARDIR KİMSEDE ÜYE OLMADIĞI İÇİN AÇILAN KAPANIYOR LAF ATANLARDA HERGÜN ARTIYOR KAPANAN LONCALAR GİBİ
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ddddxeeee (lonca başkanımızdır )
yazıyorlar ama başkana baktığımızda hiç bir şekilde loncayı toparlayamıyordu görevlerini yapamıyordu kendi bile oyunda olmuyordu o yüzdende bir çok lonca kapanıyor