Bana da 1 kez olsun denk gelmedi.He ara sıra geliyorlar 5 dakika sonra puf :roll: :lol:atabey yazdı:Mangal mı ? Ne mangalı. Mangal ne arar la arz sancakda. Ben bu yaşıma gelmişim öyle bi şey görmedim.CenqizV yazdı:hadi canım sende![]()
Geceleri e.ö sancagınızın muhafızlarının boş oldugunu biliyoRmuydunuz?
Ve Bizim Orda Mangal Keyfi yaptığımızı
Her gece 4'e kadar açığım bir gece de mi bana rastlamadınız o mangallardan birinde Cengiz ?
Lodos Sancakta Kahve Keyfi :)
Re: Lodos Sancakta Kahve Keyfi :)
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Biz yakalım sekomatabey yazdı: Mangal mı ? Ne mangalı. Mangal ne arar la arz sancakda. Ben bu yaşıma gelmişim öyle bi şey görmedim.
Her gece 4'e kadar açığım bir gece de mi bana rastlamadınız o mangallardan birinde Cengiz ?
Bekleriz davetiniziWaxWhineRAVYN yazdı:Biz yakalım sekomatabey yazdı: Mangal mı ? Ne mangalı. Mangal ne arar la arz sancakda. Ben bu yaşıma gelmişim öyle bi şey görmedim.
Her gece 4'e kadar açığım bir gece de mi bana rastlamadınız o mangallardan birinde Cengiz ?davet ederiz herkesi
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Bunu bir de gündüz yapsanız ne iyi olur ama .. Mangalınızı söndürmek için bekleyen yığınla adam var .. ! muhafızlara mı kaldınız biz varken :twisted: :twisted: :twisted:
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
tamamElfetih yazdı:Bekleriz davetiniziWaxWhineRAVYN yazdı:Biz yakalım sekomatabey yazdı: Mangal mı ? Ne mangalı. Mangal ne arar la arz sancakda. Ben bu yaşıma gelmişim öyle bi şey görmedim.
Her gece 4'e kadar açığım bir gece de mi bana rastlamadınız o mangallardan birinde Cengiz ?davet ederiz herkesi
-
- Salgın Koruyucusu
Ne mangaldı Cenqiz süpedi hatılıyorum hatta ekmek arasını sen yapdın al la Burnundan gelsin demişdin Dimi Cenqizim qewqeweqwqe :lol: :lol: :mrgreen:

- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
sal sende öylesin ama net yüzünden iki kez gitti konuKraToSs yazdı:Hastamısın aynı Konuyu 2 defa açmısın
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]