Yeni pakette karaköy var mı bilmiyorum ama paketin adı çemberli taşNightmare yazdı:Merhabalar,
Oyuna gelecek yeni bölgeler benim araştırmam sonucunda KARAKÖY olarak gözükmekte bunu nerden çıkarttın diyorsunuz.. ? Nedenmi gelip birlikte bakalım.
Oyuna eklenen resimde dikkat edersiniz ki ?/?/?/?/?/?/? adlı olarak geçiyor soru işaretleri 7 tane olarak gözükmekte bizde şunu şu şekil değerlendirebiliriz.
?/?/?/?/?/?/? : 7 Soru İşareti.
K A R A K Ö Y : 7 Harf.
Gelelim ise resmimize.
Dikkat ederseniz GALATA KÖPRÜSÜ neredeyse her resimde olmaya başladı buda dikkatinizi çekmiştir sanırım.Benim düşünceme göre yeni bölge KARAKÖY olarak gelecek.
Şimdiden teşekkürler
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Karaköy Hk.
devlet bahçeli olsa daha güzel hesaplardı benceNightmare yazdı:Merhabalar,
Oyuna gelecek yeni bölgeler benim araştırmam sonucunda KARAKÖY olarak gözükmekte bunu nerden çıkarttın diyorsunuz.. ? Nedenmi gelip birlikte bakalım.
Oyuna eklenen resimde dikkat edersiniz ki ?/?/?/?/?/?/? adlı olarak geçiyor soru işaretleri 7 tane olarak gözükmekte bizde şunu şu şekil değerlendirebiliriz.
Gelelim ise resmimize.
Dikkat ederseniz GALATA KÖPRÜSÜ neredeyse her resimde olmaya başladı buda dikkatinizi çekmiştir sanırım.Benim düşünceme göre yeni bölge KARAKÖY olarak gelecek.
Şimdiden teşekkürler
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Tamam ıste karakoy gelıo uzatmayn 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Nokta. :mrgreen:Kronik35 yazdı:Tamam ıste karakoy gelıo uzatmayn
Fikir Üretmeye Ne Hacet Karaköy Geliyo İşte :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
-
- FareAdam Düşmanı
Ve istanbul kıyamet vaktinin 5. yılı hayırlı olsun :lol:mustangtr yazdı:devlet bahçeli olsa daha güzel hesaplardı benceNightmare yazdı:Merhabalar,
Gelelim ise resmimize.
Şimdiden teşekkürler![]()
kuklacıyı çok merak ediyorum doğrusu 
internette gezinirken gördüm dikkatimi çekdi..

bu meran benzeri yer tangriss yada çemberlitaş olabilirmi

Harbiden orası neresi acaba, merak ettimKjmRan yazdı:internette gezinirken gördüm dikkatimi çekdi..
Nightmare yazdı:Merhabalar,
Gelelim ise resmimize.
Şimdiden teşekkürler
Evet, çoğu kişi bunu biliyor . . Güzel bir tesadüf
2009-2013
Bence 50-60 sayfayı geçer konuJouRney yazdı:Kimbilir ne zaman gelecek Genişleme Paketi ? Şimdiden çoğu kişi heyecanlanmaya, fikirler üretmeye başladı bile ki bunun başında ben geliyorum Konu'yu açmaklaReymond yazdı:Güzel aklınızı bunlara yormayın bekleyin hepimiz görücez![]()
Bakalım Genişleme Paketi gelene kadar konu kaç sayfa olucak :lol:
Genişleme Paketi'nin tüm İKV Severlere hayırlı olması dileğiyle . . .
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
KARAKÖY KARAKÖY KARAKÖYqalanoth yazdı:Nokta. :mrgreen:Kronik35 yazdı:Tamam ıste karakoy gelıo uzatmayn
Fikir Üretmeye Ne Hacet Karaköy Geliyo İşte :mrgreen:
Selami Selami Selami
Kelaynak Kelaynak Kelaynakk
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...