Fuar a gelemeyen arkadaslara KUTU temin edilir ****
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Fuar a gelemeyen arkadaslara KUTU temin edilir ****
Arkadaslar İstanbul dışında olan ve kutu alamayan arkadaslar eger isterseniz isteginiz dogrultusunda sıze kutu temin edebilirim Cuma gunune kadar alının siparişler pazar günü akşam sahıplerıne dagıtılacak özel mesaj atmanız yeterlı olacaktı....
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Fuar a gelemeyen arkadaslara KUTU temin edilir ****
GENEL ETKİLEŞİMDE YASAKLANMIŞSIN AMACIN NE ?
Merhabalar;
GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi deneyiniz, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. İyi forumlar.
Merhabalar;
GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi deneyiniz, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. İyi forumlar.
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Re: Fuar a gelemeyen arkadaslara KUTU temin edilir ****
Merhabalar;
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları