İKv FAciAsı Durmak BİLmiyo!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

İKv FAciAsı Durmak BİLmiyo!!!

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Sabahtan Aksama KAdar SARI yazı ıle DEstek Olun Kutu ALın Yazması BAsıt...
AMa oyun Icınde Ne yapıyonuz ???
SAbah Aksam Kufur Neymıs SAg tıkla Sıkayet Et Sonra Bekle Kı Ceza Alsın...
Allaha Kıtaba Kufredene Susturma Bayraga Kufredene BAN İLginç!!!
4 yıla ASkın Bı sure Oldu DOnma Dusmeye CAre Bulunamadı!!! ( Acaba DAlton Kardeşler DAha İcat Edemedi mi ? )
Oyun Gerı SArar Oyunda YOnetıcı Ve GM benzerı Kımse BUlunmaz!!!
Kımılerı Oyun DOsyaları ıle Oynayıp MAden kopyalar,Beta car ACar,BOno Ceker KImsenın Umrunda Olmaz Zaten...

ANCAK SARI YAZI ILE IKV YE DESTEK, KUTU ALIN,TURK OYUNU BERABER YUKSELTELIM.....
NErde Playerler ıle Ilgılenenler????
4 Yıl ıcınde Hıc Mı BIsey DEgısmez SU oyunda......
BAska Onlıne Oyunlarda Yenılıkler Ust Uste Gelebılıyoda BU OYunda Neden Yılda 1 Yenılık Gelıyo???
29 levellerde Kurt ADamlar,Tas Kanatlar,Tepe Gozler ıle Oyalandık....
49 Levellerde HIDRAlar,Grup bolgelerı Ile ACABa sımdı NE ıle Oyalayacaklar....

Neden HEr Oyunda Yonetıcı GM oyunda Onlıne olurda Su oyuna Hıc KImse Ugramaz Acaba??

Sımdı Kalkar Forum Hesabınız 1 Haftalıgına Kapandı Dıye yazı yazar KOnuyu KILITLERSEnız ZAten En Erken Ve Hızlı BIcımde Yaptıgınız BU....

İsterseniz Forum hesabımı Sınırsız Banlayın Umrumda DEgıl...

SAygılarla KuTSaLGeNc
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKv FAciAsı Durmak BİLmiyo!!!

Mesaj gönderen mitmet »

/-ellerin patlayıncaya kadar- alkış
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

KuTSaLGeNc yazdı:Sabahtan Aksama KAdar SARI yazı ıle DEstek Olun Kutu ALın Yazması BAsıt...
4 yıla ASkın Bı sure Oldu DOnma Dusmeye CAre Bulunamadı!!! ( Acaba DAlton Kardeşler DAha İcat Edemedi mi ? )
Kımılerı Oyun DOsyaları ıle Oynayıp MAden kopyalar,Beta car ACar,BOno Ceker KImsenın Umrunda Olmaz Zaten...

ANCAK SARI YAZI ILE IKV YE DESTEK, KUTU ALIN,TURK OYUNU BERABER YUKSELTELIM.....
BAska Onlıne Oyunlarda Yenılıkler Ust Uste Gelebılıyoda BU OYunda Neden Yılda 1 Yenılık Gelıyo???

Neden HEr Oyunda Yonetıcı GM oyunda Onlıne olurda Su oyuna Hıc KImse Ugramaz Acaba??

Sımdı Kalkar Forum Hesabınız 1 Haftalıgına Kapandı Dıye yazı yazar KOnuyu KILITLERSEnız ZAten En Erken Ve Hızlı BIcımde Yaptıgınız BU....

SAygılarla KuTSaLGeNc
1-bayrağa küfredenin banlanmasına karşımısın ?
2-Gup bölgeleri 11 haziran da geldi 2 kasımda 3 gün sonra yeni yenilikler duyurulucak,bölgeler gelicek(çakma betalar çıkıcak örnek: ben :D )
3-Yönetici gm in oyunda olduğu oyunlar çok çocukça oluyor.GM i gören yalvarıyo.Keşke her desteğe attığımız mesaja daha erken yanıt alabilsek ama inanıyorum bigün o da olucak

bide böyle düşün derim.
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Sxtoluene yazdı:
KuTSaLGeNc yazdı:Sabahtan Aksama KAdar SARI yazı ıle DEstek Olun Kutu ALın Yazması BAsıt...

SAygılarla KuTSaLGeNc
2-Gup bölgeleri 11 haziran da geldi 2 kasımda 3 gün sonra yeni yenilikler duyurulucak,bölgeler gelicek(çakma betalar çıkıcak örnek: ben :D )
3-Yönetici gm in oyunda olduğu oyunlar çok çocukça oluyor.GM i gören yalvarıyo.Keşke her desteğe attığımız mesaja daha erken yanıt alabilsek ama inanıyorum bigün o da olucak

bide böyle düşün derim.

Bayraga kufredenın banlanmasına karsı degılım....
ALlaha kıtaba kufreden sadece susturulursa karsı olurum o zaman....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

SON DERECE HAKLISIN KEKEM

YUKARDA YAZILANI İYİCE OKUYUN ONA GÖRE YORUM YAPIN BEYLER BAYANLAR.

ADAM ORDA BAKIN NEDEN BAHSETMİŞ 4 YILDIR BU OYUNDAYIM. İNSAN YORUM YAZINCA BİRAZ DÜŞÜNÜR 4 YIL
hımm acaba azmı çokmu bağımlı sürekli oynanan bir oyun 4 yıl 4 yıl azmı çokmu hımm
ulan böle bi düşününce 4 yıl ben oyna verdiğim vakitte Dubaı ye gitip amelelik yapsam hayatım kurtulur.
4 yıldır devam eden oyun ve hataları en saçma olan şeyde şu yukarda yorum yapan arkadaş

Şu lafa iyice bi bakın bayrağa küfür etmek ve banlanma tabikide doğru.

Şimdi biri çıksın ordan bayrağa küfür etsin Teşkilat ayağı kalkar adamda banlanır sorun çözülür.
ama diğer yandan 1 kişide Allaha Kitaba küfür atsın etrafındakiler adamı rezil eder adam susturulur.

Öncelikle bu soruyu soran arkadaşa diyorum SEn İNSANMISIN .?

sanırım iyi düşününce bu sana yeterli gelir.

yukarda KuTSaLGeNc in yazdığı tüm yoruma bende katılıyorum ki kim nederse desin GM ler bile düşününce hak yanı var buna benzer çok şikayetlerde bulundu millet

arkadaşım bu oyna millet ter döküyorsa bu oynun hakkını veriyorsa sizlerde hakkını verin kutu çıkarıp satmak kolay.İşportacı halıne gelmedi daha bu oyun biraz TÜrkiye olarak düşünün Türkiyede Yok böyle bir oyun ekip yapamıyorsanz bırakın bu oynun YETKİLİSİ yapabilecek adamlar alsın. İşçi bulmak 2 edebiyat kurmak kolay.

adam 4 yıl diyor şafağa saygı..

Çakma beta :lol: güzel isim bundan sonra çıkan betalara çakma beta.

kutular milyonlarca satılır inş gözünüz doysun betalara ilgi var diye iyi yerden vurdunuz çok akıllıc tebrik ederim doğrusu.. ;)
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen gothiic »

QSOMEGOSALENQ yazdı:SON DERECE HAKLISIN KEKEM

ADAM ORDA BAKIN NEDEN BAHSETMİŞ 4 YILDIR BU OYUNDAYIM. İNSAN YORUM YAZINCA BİRAZ DÜŞÜNÜR 4 YIL
hımm acaba azmı çokmu bağımlı sürekli oynanan bir oyun 4 yıl 4 yıl azmı çokmu hımm
ulan böle bi düşününce 4 yıl ben oyna verdiğim vakitte Dubaı ye gitip amelelik yapsam hayatım kurtulur.
4 yıldır devam eden oyun ve hataları en saçma olan şeyde şu yukarda yorum yapan arkadaş

Şimdi biri çıksın ordan bayrağa küfür etsin Teşkilat ayağı kalkar adamda banlanır sorun çözülür.
ama diğer yandan 1 kişide Allaha Kitaba küfür atsın etrafındakiler adamı rezil eder adam susturulur.

yukarda KuTSaLGeNc in yazdığı tüm yoruma bende katılıyorum ki kim nederse desin GM ler bile düşününce hak yanı var buna benzer çok şikayetlerde bulundu millet

arkadaşım bu oyna millet ter döküyorsa bu oynun hakkını veriyorsa sizlerde hakkını verin kutu çıkarıp satmak kolay.İşportacı halıne gelmedi daha bu oyun biraz TÜrkiye olarak düşünün Türkiyede Yok böyle bir oyun ekip yapamıyorsanz bırakın bu oynun YETKİLİSİ yapabilecek adamlar alsın. İşçi bulmak 2 edebiyat kurmak kolay.

kutular milyonlarca satılır inş gözünüz doysun betalara ilgi var diye iyi yerden vurdunuz çok akıllıc tebrik ederim doğrusu.. ;)

Süper cevaplamıssın tam destek...
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

QSOMEGOSALENQ yazdı:SON DERECE HAKLISIN KEKEM

1-Aslında ben yeni beta karakterler açılmasına karşıyım ama bide bizim açımızdan düşün böyle bi hak veriliyo kullanmayalımmı? keşke en baştan olmasaydı bu kutu davası ama ne yazıkki bende (çakma beta) olucam
2- 1. yazımım bayrakla ilgili kısmını yazma nedenim arkadaşın kendini iyi ifade edememesi olmasından, başka kişiler tarafından konu kötü yanlara çekilebilir diye düşündüm.Ama neden insanmısn yazısını yazdığını anlayamadım:D
İyi forumlar
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Aynen Katılıyorum Dayı. Süslü Sözleriyle Ancak Yeni Çömezleri Kandırabilirler Biz Alayının Ciğerini Biliriz.
Önce Nick vermede yeni kurallar getirdiler. Yok efendim ilk harf büyük sonrakiler küçük olacak. Karışıklıklara sebep oluyormuş. Ondan sonra bu kutu olayı çıktı Sarı yazıyla reklamlar vermeye başladılar. Oyuncular 2.5 seneden fazladır nicklerini hep bu isimlendirme kuralına göre verdiler. Ondan sonra Tak diye Kutu al ayrıcalıklı ol Kutu al nickini değiştir Kutu Al Toplama puanlarını sıfırla falan filan...
Siz önce oyunu bi adam edin ondan sonra ne satıyorsanız satın. Grup bölgelerindeyiz düşüyoruz Sobeede sorun var diye giriş yapamıyoruz ondan sonra Bölgeden atıyor bizi yine mağdur biz oluyoruz. Ve işin en sinir bozucu tarafı bu konu hakkında Tek bir açıklama bile yapılmıyor. Sanki bu oyunu insanlar değilde Robotlar oynuyor.
Arkadaşlar susmayalım sustukça Yönetici abiler havalanıyor. Bi söz var 'Ya bu deveyi güdeceksin...Ya da bu Diyardan Gideceksin.'

TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Sxtoluone Akıllısı ;

Sen O küçük Aklınla Millete Akıl vereceğine Git Önce Kıçındaki Yamayı Düzelt.

Konuyu Açan Arkadaşa Saygılar.Çok Güzel Bir Açıklama Yapmış.

Allahsız Bir toplumun Bayrağına Gerek Yok.Zaten Allahsız Bir Toplum Bayrasız Bir Toplum Olarak Nitelendirilir.

Allah'a Kitaba Küfreden Adam Susturuluyorda Bayrağa :Küfreden Adam Neden Ban Yiyor.

O bayrağı Kanıyla, Dişiyle Sancaklarda İstiklal Yörüklerinde Büyüten İnsanlara O Kudreti O Kuvveti Veren Allah'a Laf Atılıyor ve Adam Susturuluyor İse.Ben Bu tür Yönetim İhlalinden Hepimizi Sorumlu Tutuyorum.

Dünyada Herşey Beşerdir.Lakin Allah Ezel ve Ebeddir.
Sizi Biraz Olsun Düşünmeye Çağırıyorum.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

söylediklerinde haklısın da burda istediğimiz kadar konuşalım, tartışalım değişen hiç birşey olmayacak. süregelmiş ve alışılmış bu durum eski yönetimde bir ışık olarak göze çarpıyordu olabilecek diyebiliyordum ama şu anki yönetim, destek takımı vs. çalışmalarla bahsettiğin konuların değişmesi pek muhtemel gözükmüyor. Bayrak ve Allah'a küfredenlerin aldığı cezalardan bahsetmişsiniz. benim görüşüm ikisinin cezası da süresiz ban olmalı. anladığım kadarıyla yönetim bu konuda siyasi davranıyor. bunun da oyuncu tepkileriyle değişeceğini düşünmüyorum. senin de dediğin gibi konu kilitlenir, hesap uzaklaştırılır, uyarı seviyeniz arttırılır, bu işler artık böyle yürüyor. muhtemelen gerçek yönetimden kimse bu konuyu görmeyecek bile. artık çoğu konu destek takımında bitiyor. bu konu da forum yetkilisinde bitecek :)
isim konusunda da şu anki isimlendirme kuralı harici 7 adet karakterim var. bu konuda oldukça rahatsızlık duyuyorum. yazık ettiler eski oyunculara. bazıları diyor büyük olsa ne olur vs. vs. onu söyleyenler de koşa koşa gidip kutu alacaklar. isim herşeydir. oyunu uzun zamandır oynamamın tek sebebi ismim. konu kilitlenmek üzeredir heralde :) selametle
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön