&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Arkadaşlar compex fuarına bizden kimler gidicek ona göre ortak bir gün belirlicez aklınızda bulunsun oyunda veya burda katılmak isteyen haber versin...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
loncadaşlarım bu aralar sessizsiniz ya canlanın biraz

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Buralardayız atakancımAtamessi yazdı:loncadaşlarım bu aralar sessizsiniz ya canlanın biraz![]()
yazık olmuş ersin yaFearoftheclipse yazdı:Buralardayız atakancımAtamessi yazdı:loncadaşlarım bu aralar sessizsiniz ya canlanın biraz![]()
Gruplara daldık bugün ama bana düşe düşe kıyamet alevi ve bilge cevriye görev itemi eldiven düştü

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar dün çalınma olayları azdı sunucuda bir kaç kişinin charı çalındı...
ve biriside benim ismimi taklit etmiş Pardüşxbaşkan diye bir char açmış ve tanıdığım insanlardan şifresini istiyor LÜTFEN dikkat edin Pardus ile Pardüs karıştırmayın ve yakın çevrem için söylüyorum TS den bir şey söylemedikçe yani sesimi duymadıkça şifre,item vs paylaşımı yapmayın...
ve biriside benim ismimi taklit etmiş Pardüşxbaşkan diye bir char açmış ve tanıdığım insanlardan şifresini istiyor LÜTFEN dikkat edin Pardus ile Pardüs karıştırmayın ve yakın çevrem için söylüyorum TS den bir şey söylemedikçe yani sesimi duymadıkça şifre,item vs paylaşımı yapmayın...
Herkese Cümleten İyi Geceler Abilerim Kardeşlerim ...

@@@@@@@PardusxYnkee @@@@@@@@
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Hayirli günler. herkese kolay gelsin

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Evet Abilerim kardeşlerim ve loncadaşlarım Hepinize bu haberi vermekle mutluluk duyuyorum Artık özüme dönmeye karar verdim .Ustaca kullandığım şifa karakterine tekrar adım attım Bütün büyücü itemlerimi satmış durumundayım ve elimden geldiğince görevimi yerine getiricem Hepinize iyi oyunlar .. :ugeek: :ugeek:

- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Cagataybey...borntoarz yazdı:Evet Abilerim kardeşlerim ve loncadaşlarım Hepinize bu haberi vermekle mutluluk duyuyorum Artık özüme dönmeye karar verdim .Ustaca kullandığım şifa karakterine tekrar adım attım Bütün büyücü itemlerimi satmış durumundayım ve elimden geldiğince görevimi yerine getiricem Hepinize iyi oyunlar .. :ugeek: :ugeek:
Yok O charı zamanında açtım Çok hatırası vardır ama Onu açmıcam ErsinimFearoftheclipse yazdı:Cagataybey...borntoarz yazdı:Evet Abilerim kardeşlerim ve loncadaşlarım Hepinize bu haberi vermekle mutluluk duyuyorum Artık özüme dönmeye karar verdim .Ustaca kullandığım şifa karakterine tekrar adım attım Bütün büyücü itemlerimi satmış durumundayım ve elimden geldiğince görevimi yerine getiricem Hepinize iyi oyunlar .. :ugeek: :ugeek: