~~Oyun Açılırken Hata Veriyor~~

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

~~Oyun Açılırken Hata Veriyor~~

Mesaj gönderen ARGOS »

Arkadaşlar oyunu açarken sunucu seçilecek pencere geliyor fakat hata verip 5 sn sonra kendiliğinden kapanıyor.Pc ye bu nedenle 3 defa format attık fakat sorun hala düzelmedi.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

Hata aşağıdaki resimde gösterilmiştir.

Resim
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: ~~Oyun Açılırken Hata Veriyor~~

Mesaj gönderen JouRney »

Soru: Microsoft Visual C++ Runtime library hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Cevap: Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra http://www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır

;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

ben bundan ne çektim oyuna girmek için hep baştan kuruodum :D
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Bilgisayara format atıldı.Formattada virüs kalmayacağına göre bunda başka bir sorun var.Oyun sürekli açılmamazlık yapmıyor.Bazen açılıyor bazende bu sorun ile karşılaşıyoruz.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Kayıt defterinizden kaynaklı bir aksaklık olabilir. Kayıt düzenleme maksatlı üçüncü parti programları, bilgisayarınızın her açılışında çalışacak şekilde sisteminiz uygularsanız; sisteminiz yavaş açılsa da bu gibi anlık sorunların üstesinden gelmiş oalcaksınız.
Örneğin; CCleaner, Advanced System Care programları bu işlemler için tasarlanmış ve ücretsiz programlardır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
KjmRan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KjmRan »

kardeşim o hatayı bende alıyorum çözümü basit niye format attınki :)

bilgisayarım yerel disk c den oyunun kayıtlı oldugu klasöre gir ve launcher_helper dosyasına tıkla oyunu açar. ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön