Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkk
4 kenan 3 evo zırh ust uste cıkıyor her gırdıgımde zırh ama hep aynı zırh bıktım artık bana duscegıne grubtan baska bırıne cıkması daha ıyı aynı zırh ne yapılcak ya ılk gırdıgımde 1 kenan 1 evo dusmustu sımdı 4 kenan 3 evo oldu yuh valla yuh 1 ısık beklıyorum baska zırh cıkıyor OYUN HATASI VAR AMA ILGILENEN YOK BUTUN zırhları gerı verme sansım olsa ısık verın bune ya bole oyundan SOĞUTUYORSUNUZ mılletı ayıpppppppppppppp........................
ACIL YETKILI bırınsınden cevap beklıyorum.
Aynı şaheserin TEKRAR TEKRAR cıkması hakkında!
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı şaheserin TEKRAR TEKRAR cıkması hakkında!
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaYBeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Re: Aynı şaheserin TEKRAR TEKRAR cıkması hakkında!
İnşallah yeni genişleme paketiyle bu itemlerin satılabilmesi mümkün olur
Gakgoşbey
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
MİLLETE BİŞEY ÇIKMAZKEN SENİN AÇTIĞIN KONUYA BAK...! NEYİN PEŞİNDESİN ARTİSLİKMİ BİLMİYORUM AMA YAPTIĞIN ÇOK YANLIŞ BİŞEY
CoBaiN wazzup
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
rahat batıyor...eRaGorn yazdı:MİLLETE BİŞEY ÇIKMAZKEN SENİN AÇTIĞIN KONUYA BAK...! NEYİN PEŞİNDESİN ARTİSLİKMİ BİLMİYORUM AMA YAPTIĞIN ÇOK YANLIŞ BİŞEY
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Nazar etme ne olur, çalış senin de olureRaGorn yazdı:MİLLETE BİŞEY ÇIKMAZKEN SENİN AÇTIĞIN KONUYA BAK...! NEYİN PEŞİNDESİN ARTİSLİKMİ BİLMİYORUM AMA YAPTIĞIN ÇOK YANLIŞ BİŞEY
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Öncelikle konuşmalarına dikkat et efendi ol uslu dur.eRaGorn yazdı:MİLLETE BİŞEY ÇIKMAZKEN SENİN AÇTIĞIN KONUYA BAK...! NEYİN PEŞİNDESİN ARTİSLİKMİ BİLMİYORUM AMA YAPTIĞIN ÇOK YANLIŞ BİŞEY
İtemi ben hile yaparakmı cıkartıyorum cok emek verıyorum cıkıyor sadece benım sansım degıl benle gıren butun arkadaşlarıma cıkarttık zırh sende arkadaşlarınla gir sabırlı ol elbet bi gün cıkar.
şimdi bana 4 kenan dün yine evo cıktı 4 evo oldu aynı zırhı ne yapacam bunu sölermisin?
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaYBeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Gakgos yazdı:İnşallah yeni genişleme paketiyle bu itemlerin satılabilmesi mümkün olur
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Soru, sorun ve şikayetleriniz için lütfen " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden İKV Desteğe ulaşınız. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!