Ama İnşallah bu sefer hazirandan önce gelir ki oyunda yapıcak bişy kalmadı fazlaJouRney yazdı:basshunter09 yazdı:Daha Cok var boşa heyecan yapmayın grup bölgelerini de geçen seneki fuarda görüntüleri verildi haziranda geldi
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

Haklısınbasshunter09 yazdı:Ama İnşallah bu sefer hazirandan önce gelir ki oyunda yapıcak bişy kalmadı fazlaJouRney yazdı:basshunter09 yazdı:Daha Cok var boşa heyecan yapmayın grup bölgelerini de geçen seneki fuarda görüntüleri verildi haziranda geldi
Ayrıca arayıp da bir türlü bulunamayan Selami Kelaynak'da artık aramıza girsin :lol:
Birde Tangriss (Bilinmeyen Uygarlıklara açılan bir kapı olduğu sanılan yer)
Miğratta Centurion'un arkasında ;

Burası da gelebilir tabi. Güzel bir yer olur diye düşünüyorum. Fakat GB'lere giremeyen çok fazla oyuncu var, bunu da dikkate alırsak orası gelmez diye düşünüyorum açıkçası
2009-2013
[ Genişleme Paketi'nde Gelmesini İstediğiniz Bölge Neresidir? ][Konu İçin Anket]
Kadim Uygarlıklara açılan bir kapı olduğu sanılan, Miğrat'ın bilmecesi -Tangriss- mi ?

Eski "Antik Galata" semtinin adı, bankalarıyla ünlü, en eski ticaret merkezi -Karaköy- mü ?

Yoksa yıllarca adından sır gibi bahsedilen -Çemberlitaş- mı ?
2009-2013
"" KARAKÖY ""
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Oyunda Betalık Dönemi Sona mı Eriyor ?
Duyduğuma göre 2011 Ocak ayında bu genişleme paketi yayımlanacak ve Çemberlitaş (Yeni Bölge) , Migrat (Eklenti) , Sığınaklar (Eklenti) gelecekmiş.
Duyduğuma göre 2011 Ocak ayında bu genişleme paketi yayımlanacak ve Çemberlitaş (Yeni Bölge) , Migrat (Eklenti) , Sığınaklar (Eklenti) gelecekmiş.
Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Lütfen söylentileri kulak asmayalım. Gerçek ve doğru bilginin kaynağı her zaman ;Quety yazdı: Oyunda Betalık Dönemi Sona mı Eriyor ?
www.istanbuloyun.com
2009-2013
49 Seviye, Yeraltı Paketi 13 Mayıs 2009'da İKV Severler ile buluştu. 1 Yılı geçiyor bile 49 Seviye geleli..TaLa yazdı:Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
Ayrıca İKV Yönetim Ekibi'ni neden küçümseyelim ? Adamlar, bu Genişleme Paketi'nde ;
Yeni seviye, yeni bölge, lonca sistemi ve bahsettiğin gibi Oyun açıklarını biraraya toplayıp Güncelleyebilirler . .
Zor, ama İmkansız değil ! İkv'nin her zaman yanındayız
2009-2013
1 yılmı olmadı şaka yapma kaldıramamTaLa yazdı:Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
:shock: 1 yıl bile olmadı mı :shock:TaLa yazdı:Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
13 mayıs 2009 dan bu zamana kadar sayarsak 18 ay geçmiş