Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyri Beka

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen basshunter09 »

JouRney yazdı:
basshunter09 yazdı:Daha Cok var boşa heyecan yapmayın grup bölgelerini de geçen seneki fuarda görüntüleri verildi haziranda geldi ;)
;)
Ama İnşallah bu sefer hazirandan önce gelir ki oyunda yapıcak bişy kalmadı fazla :)
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

basshunter09 yazdı:
JouRney yazdı:
basshunter09 yazdı:Daha Cok var boşa heyecan yapmayın grup bölgelerini de geçen seneki fuarda görüntüleri verildi haziranda geldi ;)
;)
Ama İnşallah bu sefer hazirandan önce gelir ki oyunda yapıcak bişy kalmadı fazla :)
Haklısın :) Umarım Karaköy gelir, orayı çok merak ediyorum ..
Ayrıca arayıp da bir türlü bulunamayan Selami Kelaynak'da artık aramıza girsin :lol:

Birde Tangriss (Bilinmeyen Uygarlıklara açılan bir kapı olduğu sanılan yer)
Miğratta Centurion'un arkasında ;

Resim

Burası da gelebilir tabi. Güzel bir yer olur diye düşünüyorum. Fakat GB'lere giremeyen çok fazla oyuncu var, bunu da dikkate alırsak orası gelmez diye düşünüyorum açıkçası :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

[ Genişleme Paketi'nde Gelmesini İstediğiniz Bölge Neresidir? ][Konu İçin Anket]

Kadim Uygarlıklara açılan bir kapı olduğu sanılan, Miğrat'ın bilmecesi -Tangriss- mi ?

Resim

Eski "Antik Galata" semtinin adı, bankalarıyla ünlü, en eski ticaret merkezi -Karaköy- mü ?

Resim

Yoksa yıllarca adından sır gibi bahsedilen -Çemberlitaş- mı ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
PrivacyT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen PrivacyT »

"" KARAKÖY ""
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü
Resim Resim Resim
Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Kullanıcı avatarı
Quety
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Quety »

Oyunda Betalık Dönemi Sona mı Eriyor ?
Duyduğuma göre 2011 Ocak ayında bu genişleme paketi yayımlanacak ve Çemberlitaş (Yeni Bölge) , Migrat (Eklenti) , Sığınaklar (Eklenti) gelecek
miş.
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TaLa »

Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Quety yazdı: Oyunda Betalık Dönemi Sona mı Eriyor ?
Duyduğuma göre 2011 Ocak ayında bu genişleme paketi yayımlanacak ve Çemberlitaş (Yeni Bölge) , Migrat (Eklenti) , Sığınaklar (Eklenti) gelecek
miş.
Lütfen söylentileri kulak asmayalım. Gerçek ve doğru bilginin kaynağı her zaman ;

www.istanbuloyun.com ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

TaLa yazdı:Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
49 Seviye, Yeraltı Paketi 13 Mayıs 2009'da İKV Severler ile buluştu. 1 Yılı geçiyor bile 49 Seviye geleli..
Ayrıca İKV Yönetim Ekibi'ni neden küçümseyelim ? Adamlar, bu Genişleme Paketi'nde ;

Yeni seviye, yeni bölge, lonca sistemi ve bahsettiğin gibi Oyun açıklarını biraraya toplayıp Güncelleyebilirler . .
Zor, ama İmkansız değil ! İkv'nin her zaman yanındayız ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

TaLa yazdı:Herkesde Bir lvl Edası tutturmuş Gidiyor ? Arkadaş bi Düşünün 49 lvl Geleli bir yıl dahi olmadı Onuda geçtik Grup Bölgeleri Geleli Ne KAdar Süre Oldu Ki ? Ki Bölgelere Giremeyen Binlerce Oyuncu var Bu Kadar Eksik Ve Hala Oyunda Bir sürü Acık ( Bug - Hata ) Varken Kalkıp Birilerinin Yeni Seviye Demesi Ne KAdar Mantıklı Geliyor ? Önce Mevcut Oyundaki Hatalar Düzeltilsin ve Oyuncuların İstekleri Lonca Sistemi Kasa - Çanta Genişlemesi Felan yapılması Gerekirken Seviye Getirmek Cok Şaçma Geliyor Ki 1 Yıldan Önce Seviye geleceğinide Sanmıyorum Şahsen.
1 yılmı olmadı şaka yapma kaldıramam :)
Kullanıcı avatarı
Lavender
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Lavender »

:shock: 1 yıl bile olmadı mı :shock:

13 mayıs 2009 dan bu zamana kadar sayarsak 18 ay geçmiş 8-) 1yıl 4 ay :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön