Korkusuzxxxsifa ~ Tcmagrady tarafından calınmıstır .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Korkusuzxxxsifa ~ Tcmagrady tarafından calınmıstır .

Mesaj gönderen Getto »

gerceklerrrrrr yazdı:wander vart sen kimsn hiç oyunda falan görmedimde biz en azından çakma ismler açtık yorum yapıyoruz peki seninde kulanı adın çakmamı yoksa oyunda bu ismimi kulanıysn hep bi konuya yorum yaptğını gördümde başka bir #@!? yediğini görmedik daha

eyer arz korkuszşifa çalındıysa geçmiş olsun ...

eyer lods korkuszşifa çalındysa geçmiş olsun chosensxkral çaldğın çarları geri alıyor millet

Buçocukda paso ters ters cevaplar yazıyor.Ferhatbeymisin sen kimsin :)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Getto yazdı:
gerceklerrrrrr yazdı:wander vart sen kimsn hiç oyunda falan görmedimde biz en azından çakma ismler açtık yorum yapıyoruz peki seninde kulanı adın çakmamı yoksa oyunda bu ismimi kulanıysn hep bi konuya yorum yaptğını gördümde başka bir #@!? yediğini görmedik daha

eyer arz korkuszşifa çalındıysa geçmiş olsun ...

eyer lods korkuszşifa çalındysa geçmiş olsun chosensxkral çaldğın çarları geri alıyor millet

Buçocukda paso ters ters cevaplar yazıyor.Ferhatbeymisin sen kimsin :)
olum adam oL
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
genchanedann
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen genchanedann »

Gerçektn Eğer yapmışsa bahsi geçen şahıs yazıklar olsun.
Ben emre abiyide fatihide tanıyorum az cokta tc... yide tanıyorum bu oyunda güven varmıdır
sanmam hiç rastlamadım bi laf var bizim oralarda bilmem duydunuzmu
"ben babama güvendim anamın uzerinde ... die kimse kimseye iyilik etmiyor her kes herkesten çalma derdinde

pekı bu hırsızlar yapanlar bir defa olsun herhangi bir yerde kasılan bir adama el atıp yardım etmıs mı?
bası darda olana ihtiyacı olna yardım etmişmi? siz ne die güvenirsiniz peki

grup bolgelerı bu oyunun gelişimi konusundan cok iyi oldu lakin dostlukları bitiren öldürücü bir darbe indirdi İkv ye
kimse inkar edemez

Grup bolgelerının geldıgı sabahı hatırlıyorum da arkadaslar dostlar hep bir grup halınde kapının önünde içeri girip dısarı cıkıyordu ama ondan bir hafta sonra birileri bişeyler öğrenince bir tarafları havalandı sonra o bir tarafı havalananlar birilerini hor gormeye başladı o hor görülenler birilerini yolmaya başladı o yolunanlar başkalarından yoldular bu böyle gitti gitmekte gitmeye dewam edicek

Suçlu kim

Fatma gül ün suçu ne
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Adamın hırsız oldugu ortada ... Düzembazın önde gideni sizde betadan beri oynuyorum diyosunuz gidip adama şifre veriyosunuz.... Size 50 kere soyledım burda çalandan cok caldıran sucludur diye.. Vermeyin arkadaşım şifrenizi ismini değişsen ne olacak zaten senın ona şifre vermen gerekmez isim değişmek için o sana şifre yollayacak sen ona arasını gonderirsin sende yuklersin isim değiştirme pakedini bu kadar basit kendi kendinizi kandırmayın boş yere.... Hala Tcxmgrady sn sucsuz oldugunu iddaa edip 3 yaşında bebek gibi kufur ediyosun... Umarım bunlar gorulur artık da belli bi ceza işleme girer... Sizin gibiler insanlar yuzunden bu oyuna ,, arkadaşlıga,, karsılıklı guvene karsı soguyorlar... Allah bildiği gibi yapsın...
SerdarUSTA

“Genel Sohbet” sayfasına dön