Muazzam bir çalışma olmuş tebrik ediyorum.Eserin gerekli ilgiyi görmediğini düşünüyorum daha çok yorumu hakeden bir eser bence.
Diğer çalışmalarınada baktım forumdan hep aynı tarz kullanıyorsun,renk olarak biraz daha değişik şeyler yapabilirsin bu benim kendi fikrimdir uygulaması sana kalmış.
Tekrar tebrikler
Yeni DuvarKağıdı Çalışmam
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Yeni DuvarKağıdı Çalışmam
Renk olarak haklı olabilirsin + arkaplan içinde haklı olabilirsin.Arkaplanda ki resim için oyuna girip değişik açılardan resim çekmek filan uzun geldiği için diğer çalışmamda yaptıklarımını kullanıyorum
Yorumun içinde teşekkürler
AdeLHarD
Sanalkorkun yazdı:Muazzam bir çalışma olmuş tebrik ediyorum.Eserin gerekli ilgiyi görmediğini düşünüyorum daha çok yorumu hakeden bir eser bence.
Diğer çalışmalarınada baktım forumdan hep aynı tarz kullanıyorsun,renk olarak biraz daha değişik şeyler yapabilirsin bu benim kendi fikrimdir uygulaması sana kalmış.
Tekrar tebrikler
Odiseus yazdı:Renk olarak haklı olabilirsin + arkaplan içinde haklı olabilirsin.Arkaplanda ki resim için oyuna girip değişik açılardan resim çekmek filan uzun geldiği için diğer çalışmamda yaptıklarımını kullanıyorum
talos25 yazdı:bende beğendim...emeğe saygı..
- AnatolianTigeR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık.Daha nicelerini görmek dileği ile 

Müthiş yapmışsın ellerine sağğlık....AnatolianTigeR yazdı:Ne Ara Yaptın.Eline Sağlık Süper ve Ötesi Olmuş
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Mnyak etmişsin hakkaten :lol:
Etmişsin noluyo Allahım yaaCOKER yazdı:Mnyak etmişsin hakkaten :lol:
AnatolianTigeR yazdı:Ne Ara Yaptın.Eline Sağlık Süper ve Ötesi Olmuş
Yaptık bi ara abi
Manyak etmişim evet
AdeLHarD