Şaheser eşya hayallerimiz suya düştü...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Şaheser eşya hayallerimiz suya düştü...

Mesaj gönderen Melankolik »

evet az kaldı yeni bölgelere.. ama o yeni bölgelerdeki en büyük amaç nedir?
hayalini kurduğumuz,malzemelerini şimdiden hazır hale getirdiğimiz ecel getiren ve ejder asaları elimize alabilmek.
ve büyük bir çoğunluğumuz da as karakterlerini silahtar değil toplayıcı yapmıştır.
hepimiz yeni bir karakter açar 49 seviye silahtar olana kadar(26lvl) kasar eşyayı üretir as karakterlerimize aktarırız diye düşünüyorduk.
ama bütün hayallerimiz suya düştü. artık şaheser eşya diye tabir edilen ecel getiren,ejder asa,latif üretildiği karaktere bağlanacak ve başka bir karaktere aktarılamıyıcak..
ne kadar kötü birşey...
bu durumda eğer elimize şaheser eşya almak istiyorsak sıfırdan bir karakter açmamız gerekecek ki onu 49 seviye silahtar yapalım.. ya da yeni bölgelerdeki yaratıklardan düşmelerini bekliyeceğiz şaheser eşyaların milyonda 1 ihtimalle..
bu durum çok kötü...
DEV'lerden ricam; bu duruma bir çözüm getirin malzemesi olan bile şaheser eşya üretemiycek.. en azından o şaheser eşyaları aynı üyelik içindeki karakterler arasında aktarabilelim..
benim gibi düşünen arkadaşlar bu konuya yorum yazarak destek versinler..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Re: Şaheser eşya hayallerimiz suya düştü...

Mesaj gönderen girayankara »

bir güncelleme ile düzeltilebilir bi durum bu bence bunun yapılmasının sebebi Fan Art ta kazananların eşyalarının

çalınmaması veya o eşyayı sunucuda tek diye çok yüksek paraya satmak istemeleri olabilir ....
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

aynı konuyu ben açtım forumda araştırısan bulabilirsin

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=3028&hilit=bu+e%C5%9Fya+size
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Daha Silahlar Gelmedi, Geldiğinde Yapılacak Bir Güncelleme İle Değiştirilir Diye Düşünüyorum.

Bu Senin Dosyalarda Gördüğün Sadece FAN ART'ta Şaheser Alanları Koruma Amaçlı Bir Önlem...

Hele Bir Hidralar Açılsın Güncelleme İle Değiştirilir...Ama Dua Edelim ki Yönetim Sırf Plus Satmak İçin Böyle Bir Uygulama Getirmiş Olmasın :|
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Merhabalar;

İKV de yeni bir sistem yeni bir düzenleme. Artık bazı eşyalar satılamayacak devredilemeyecek ve yok edilemeyecek. O eşya sizin ve sizden başkasının olamayacak.

Yukarıda anlattığınız olay bir hata değildir. Şaheser diye tabir ettiğimiz bu eşyalar artık sizin ve sizin kalacak.

zembek oğlunun açıklamasına göre düzelmiyicek.. :|
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

:D
Bu nerulla sorulduğunda onun cevabı "burada yeni düzenleme devreye giriyor" idi.Bekleyip göreceğiz.
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

çogu kişi uretim ve toplama puanlarının 0 lanacagı kanaatında peki düşündünüzmü örnegin zırhçısı 49 olan bir karakterin 49 lvl super itemli bi pantolon uretimi oldugunu 0 lanırsa bu reçetesinin yok olacagını :) bakalım gorecegiz nasıl bir duzenleme olacagını..yetenekler sıfırlanmaz tahminim o reçeteleri 49 seviye yerine 0 lvl herkezin içebilecegi düzenleme olacak sadece şaheser reçetesini içebilcegi kanaatindeyim örnek şifacısı olan bir karakter 45 madenci 51 lokmancısı olan şifacı bu asab-ı keyf reçetesini içiebilecek buyucude savaşçıda oyle olabilir tahminimce...ama başka birşeyde olabilir.
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Bununla ilgili düzenleme yakında olacaktır...
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

ReGiSTeR yazdı:çogu kişi uretim ve toplama puanlarının 0 lanacagı kanaatında peki düşündünüzmü örnegin zırhçısı 49 olan bir karakterin 49 lvl super itemli bi pantolon uretimi oldugunu 0 lanırsa bu reçetesinin yok olacagını :) bakalım gorecegiz nasıl bir duzenleme olacagını..yetenekler sıfırlanmaz tahminim o reçeteleri 49 seviye yerine 0 lvl herkezin içebilecegi düzenleme olacak sadece şaheser reçetesini içebilcegi kanaatindeyim örnek şifacısı olan bir karakter 45 madenci 51 lokmancısı olan şifacı bu asab-ı keyf reçetesini içiebilecek buyucude savaşçıda oyle olabilir tahminimce...ama başka birşeyde olabilir.
evet reçetelerin 0 seviye olması ve bunu herkesin içebilmesi..
çok güzel bir fikir.
umarım değerlendirilir.
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

ReGiSTeR yazdı:çogu kişi uretim ve toplama puanlarının 0 lanacagı kanaatında peki düşündünüzmü örnegin zırhçısı 49 olan bir karakterin 49 lvl super itemli bi pantolon uretimi oldugunu 0 lanırsa bu reçetesinin yok olacagını :) bakalım gorecegiz nasıl bir duzenleme olacagını..yetenekler sıfırlanmaz tahminim o reçeteleri 49 seviye yerine 0 lvl herkezin içebilecegi düzenleme olacak sadece şaheser reçetesini içebilcegi kanaatindeyim örnek şifacısı olan bir karakter 45 madenci 51 lokmancısı olan şifacı bu asab-ı keyf reçetesini içiebilecek buyucude savaşçıda oyle olabilir tahminimce...ama başka birşeyde olabilir.

yok arkdaşım daha önce sıfırlandığında benim şifacımda 33 lvl güldikeni+dış pantol reçtesi vardı yalnız reçte olduğu için zırhım 33 seviye kaldı geriye kalan puanlar sıfırlandı sadece

“Genel Etkileşim” sayfasına dön