kardeşim siz 2 kişi kesmişiniz ayrıca 2. kişi şifacı ben tek başıma savaşçıyla kestim gördüğün gibi ve amacım reklam yapmak değil bir boss yaratığa en fazla 6 kişi yetiyorda artıyor bile
krospower arakdaşım sen ilk başta öldün ve şifacı seni kaldırıdı sonra kestin bunu her üstü max olan savaşçı yapabilir kudret iksiri varsa bundan kolay bir şey yok sen ölüp seni kaldırdıkları için daha kanatma atmıyor yiyorsa hiç şifa kaldırmadan kesmeyi dene de görüyim seni iddayada gireriz yani:=) sorun yok şifa seni ölüp kaldırınca kanatma atmadığından dolayı kesmişsin ama tebrikler.d
~~IIxXBigBaNgXxII~~~~IIxXBIgBaNgXxII~~ ~~DrBigBaNg~~ Karınız Güzelse Mutlu Olursunuz,Karınız Çirkinde Filozof Olursunuz....!!!
kb tebrikler ama bunu bana Hattapoğlu daha ilk savaşçımı kasarken görevini yapmıştı tek başına ki o dönemler bu yeni itemler yoktu malum en iyisi yücelendi. hatta 2 saat ara ile 2 defa kesmişti yakup kardeşim. (ilkinde tam teslime 3-5 sn kala düşmüştüm. o bir taktık bulmustu ılk kanatmayı yemezsem keserim diye bir iki gir çık yapmıştı ama sonuçta ıkı defa kesti
bronzu bende tek kestim avartılcak bişey yok dev anayıda tek kestim oda abartılcak bişey değil kenan taktiğiyle cevriyede kesilir denemedim deneyin bakalım
Siberianwolf yazdı:bronzu bende tek kestim avartılcak bişey yok dev anayıda tek kestim oda abartılcak bişey değil kenan taktiğiyle cevriyede kesilir denemedim deneyin bakalım
ben denedim elektrık 1000 olunca cevriye vuramıyor tek kesılıyor yanı
üstelik ölmeyede gerek yok kudret iksirinede gerek yok sadece sert vuruş yap şifacında bronzun ilk kanatmasını alsın bak bakalım bi daha kanatma atabiliyor mu