Beyaz Köşk Lonca teşkilatlanması..
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Beyaz Köşk Lonca teşkilatlanması..
Arkadaşlar diğer sunucu forumlarını geziyorumda en iyi loncaları en fazla 90 sayfalık [genellikle] Konu açıLmış birde köşke bakıyorum 100 den aşağıya konu sayfası yok neredeyse
Acaba bu bizim Lonca teşkilatlanmamızın sağlam olduğumuzumu veya lonca sayfalarını fuzuli yere söz dalaşı ile işgal etmemizdenmi kaynaklanıyor bir türlü çözemedim sizin yorumlarınız nedir
Re: Beyaz Köşk Lonca teşkilatlanması..
yeter ama haaa bıktım snn boş yere mesajlaından dierleride bıkmıştır her halde git burdan lanet olasıca 
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı

Lan bak ağzımı açmayayım diyorum sen zorla kasınıyorsun ulan Allahın malı sana zorla konuya gir diyen mi var yorum atmazsın olur biter gerizekalı herif şunu da söyleyeyim senin tek amacın ne biliyormusun sen şimdi boş konu dedin ya senin iletini alıntı yapıp sana hak vermelerini istiyorsun herkezın konusu kendine lanet olası geberesice pislik al kıcını git başka yere sok beyinsiz herie >: :evil:DaRKNiqHT yazdı:yeter ama haaa bıktım snn boş yere mesajlaından dierleride bıkmıştır her halde git burdan lanet olasıca
benim yazımı alıntı yapan olursa eğer beni untsun tamammı herkes kendi cümlesini kursunda sussun salak
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Timeofdeath yazdı:Lan bak ağzımı açmayayım diyorum sen zorla kasınıyorsun ulan Allahın malı sana zorla konuya gir diyen mi var yorum atmazsın olur biter gerizekalı herif şunu da söyleyeyim senin tek amacın ne biliyormusun sen şimdi boş konu dedin ya senin iletini alıntı yapıp sana hak vermelerini istiyorsun herkezın konusu kendine lanet olası geberesice pislik al kıcını git başka yere sok beyinsiz herie >: :evil:DaRKNiqHT yazdı:yeter ama haaa bıktım snn boş yere mesajlaından dierleride bıkmıştır her halde git burdan lanet olasıca
Peki senin amacın ne mesaj sayını yükseltmek istiosan kapalı çarşıya konu aç bol bol mesaj yolla genel sohbeti boş konularınla kirletme hadi ßayee
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
beyaz köşkte önüne gelen locna kurp duruyor;hemen hemen hergün yeni bir lonca kuruluyor.önemli olan lonca kurmak değil kurup onu sonsuza kadar idare etmektir bence 1-2 ayllık loncalara lonca demem.
beN ölüMdeN DeğiL,ölüPte;uNutulMakTaN korkuYoRUM...[[/
endlessdark
Akyıldızxilhan
Akyıldızxsniper (EJDER ASA)
endlessdark
Akyıldızxilhan
Akyıldızxsniper (EJDER ASA)
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı

DaRKNiqHT yazdı:yeter ama haaa bıktım snn boş yere mesajlaından dierleride bıkmıştır her halde git burdan lanet olasıca
Adosisxunruly - Turanadosis