Beta dönemi
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Beta dönemi
Arkadaşlar bildiğimiz üzere Beta döneminde lodos klanı başkanı ısmet bey ve arz klani başkanı handan hanım şimdiki eski handan diye tabir ettiğimiz yerde duruyordu ben oyundayken bu hiç denenmedi ama ısmet ve handan çekilip hiç dövüştürüldümü : )
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Beta dönemi
Timeofdeath yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz üzere Beta döneminde lodos klanı başkanı ısmet bey ve arz klani başkanı handan hanım şimdiki eski handan diye tabir ettiğimiz yerde duruyordu ben oyundayken bu hiç denenmedi ama ısmet ve handan çekilip hiç dövüştürüldümü : )
ozamanlar ısmet ve handan agresıf deyıldı yanı handan lodosa saldırmıyodu ısmette arzlara ondan oyle bır ımkanda yoktu
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Ben ismete tükürüp kaçıyordum

- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
FiaNxsnwmurderer yazdı:Timeofdeath yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz üzere Beta döneminde lodos klanı başkanı ısmet bey ve arz klani başkanı handan hanım şimdiki eski handan diye tabir ettiğimiz yerde duruyordu ben oyundayken bu hiç denenmedi ama ısmet ve handan çekilip hiç dövüştürüldümü : )
ozamanlar ısmet ve handan agresıf deyıldı yanı handan lodosa saldırmıyodu ısmette arzlara ondan oyle bır ımkanda yoktuyalı kazıgıbi duruyorlardı.
CoBaiN wazzup
handan ile ismet deliler gibi birlerine aşıkalardı ismet handanı aldatınca kavga ettiler sonra küresel ısınma ççıktı..ismet en çok arz öldürene gözlük verdi:d
beN ölüMdeN DeğiL,ölüPte;uNutulMakTaN korkuYoRUM...[[/
endlessdark
Akyıldızxilhan
Akyıldızxsniper (EJDER ASA)
endlessdark
Akyıldızxilhan
Akyıldızxsniper (EJDER ASA)
İlhan Abi Bir Konu Böylemi Açılayıcı Anlatılır
/katıL
¨‘°ºO§§(¯`•.(¯Днмєт¯).•´¯)§§Oº°‘¨