Kanalizasyon dediğin Çemberli Kapı mı?Reymond yazdı:arkadaşlar bir kişi oyunun datalarını kurcaladı ve 3 giriş yeri buldu bunlardan ikisi tekneyle arif ve ufuka bakandı sanırım teknelerin adı ve bir giriş buldu arkadaş kanazilasyon girişi gibi bana kalırsa bunlardan gelicek
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Yeni Gelecek Genişleme Paketi (yeni bölgeler, seviyeler vb.) hakkında tekrar tekrar konu açmanıza gerek yok diye düşünüyorum..Yeni Gelecek Genişleme Paketi (yeni bölgeler, seviyeler vb.) yorumlarınızı, fikirlerinizi bu konu altından yaparsanız forumda kirlenmemiş olur, zaten konunun adının yanında parantez içerisinde (Tek Konu) yazıyor..
Neyse açıp açmamak size kalmış
Neyse açıp açmamak size kalmış
2009-2013
Katılıyorum haklısın . . Forum Yetkilileri konuyu sabitlese aslında çok iyi olurJouRney yazdı:Yeni Gelecek Genişleme Paketi (yeni bölgeler, seviyeler vb.) hakkında tekrar tekrar konu açmanıza gerek yok diye düşünüyorum..Yeni Gelecek Genişleme Paketi (yeni bölgeler, seviyeler vb.) yorumlarınızı, fikirlerinizi bu konu altından yaparsanız forumda kirlenmemiş olur, zaten konunun adının yanında parantez içerisinde (Tek Konu) yazıyor..
Neyse açıp açmamak size kalmış![]()
Resimdede görüldüğü gibi ;
''İkv dünyasının ,gelecek GENİŞLEME PAKETİ çok özel görüntüleriyle sizlerin beğenisine sunulacaktır..''
Görüntüleri denmiş bazı arkadaşlar berber ,kasa vb eklentiler olduğunu düşünüyor.Onların görüntüleri konulacak değil ya ..
Kesinlikle yeni bölgenin tanıtımı yapılacak..
''İkv dünyasının ,gelecek GENİŞLEME PAKETİ çok özel görüntüleriyle sizlerin beğenisine sunulacaktır..''
Görüntüleri denmiş bazı arkadaşlar berber ,kasa vb eklentiler olduğunu düşünüyor.Onların görüntüleri konulacak değil ya ..

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
belki yeni bölgelerde 4. kasasını düzenleyen bi berber gözükecek ?RoneY yazdı:Resimdede görüldüğü gibi ;
Görüntüleri denmiş bazı arkadaşlar berber ,kasa vb eklentiler olduğunu düşünüyor.Onların görüntüleri konulacak değil ya ..![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Re: İP UCU
Çemberlitaş...Elektrik hasarları yüksek yaratıkları olduğu gibi elektrik dirençleride yüksek ve burda ''Element efsunlu'' savaşçılar rabet ön plana çıkacaktır.
Kaşıkçı Elmas...Yeni bir görev.
Fazla bir ip ucu veremem.Nerden biliyorsunuz demeyin çünkü ısrarla aram pek iyi değildir.
Fazla bir ip ucu veremem.Nerden biliyorsunuz demeyin çünkü ısrarla aram pek iyi değildir.

-
- FareAdam Düşmanı
Kaşıkçı Elmasını nerenden salladın bilmiyorum ama ilk söylediğin zaten hepimizin bildiği birşey. Bkz. Çemberli Taş Usulü... İtemi = Direnç Elektrik.Kurmay yazdı:Çemberlitaş...Elektrik hasarları yüksek yaratıkları olduğu gibi elektrik dirençleride yüksek ve burda ''Element efsunlu'' savaşçılar rabet ön plana çıkacaktır.
Fazla bir ip ucu veremem.Nerden biliyorsunuz demeyin çünkü ısrarla aram pek iyi değildir.![]()
Bu cevaptan sonra cevap atmayacağım....!!!DoGanSarLi yazdı:Kaşıkçı Elmasını nerenden salladın bilmiyorum ama ilk söylediğin zaten hepimizin bildiği birşey. Bkz. Çemberli Taş Usulü... İtemi = Direnç Elektrik.Kurmay yazdı:Çemberlitaş...Elektrik hasarları yüksek yaratıkları olduğu gibi elektrik dirençleride yüksek ve burda ''Element efsunlu'' savaşçılar rabet ön plana çıkacaktır.
Fazla bir ip ucu veremem.Nerden biliyorsunuz demeyin çünkü ısrarla aram pek iyi değildir.![]()
Kaşıkçı Elmas'ı ''Agop'' ile konuşarakta öğrenebilirsin.Açıklamalı bilgi veremem affınıza sığınaraktan iyi akşamlar... :arrow:

elektrik hasarlı itemler çöp mü olacak yani yeni levellerdeDoGanSarLi yazdı:Kaşıkçı Elmasını nerenden salladın bilmiyorum ama ilk söylediğin zaten hepimizin bildiği birşey. Bkz. Çemberli Taş Usulü... İtemi = Direnç Elektrik.Kurmay yazdı:Çemberlitaş...Elektrik hasarları yüksek yaratıkları olduğu gibi elektrik dirençleride yüksek ve burda ''Element efsunlu'' savaşçılar rabet ön plana çıkacaktır.