ATA LONCASI
Re: ATA LONCASI
Loncanızın Klanını öğrenebilirmiyim bir kaç sayfaya baktım ama ya dikkatimden kaçtı yada yazmıyordu. 
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
Selçuğum toplantıya katılamadım tam msn e giriyordum elektrikler gitti burdan burdan hepinizden özür diliyorum.. Elektriğin kurbanı oldum :S

- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
DaRKNiqHT yazdı:Loncanızın Klanını öğrenebilirmiyim bir kaç sayfaya baktım ama ya dikkatimden kaçtı yada yazmıyordu.
Loncamız kurulduğu günden bu yana seçimimiz ARZ klanından yanadır zaten bende eski bir arz olduğum için loncamızın seçimi ARZ klanıdır, fakat üyelerimizin görevlerini yapabilmesi ve seviye gelişimleri için lodos klanına girmelerine şartlı izin verilmiştir.
Not : Üyelerimizin karakterleri 49 seviyeye ulaştığında ve görevleri bittiğinde kesinlikle hiçbir üyemizi lodos klanında göremezsiniz !
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Anladım ilyasım fakat bu toplantıyı telafi etmemiz gerekiyor Cumartesi gününe gelmeden önce bir toplantı daha ayarlarım. Toplantı zamanı ve saatini ben yine burdan sizlere açıklarım.Tonymontana yazdı:Selçuğum toplantıya katılamadım tam msn e giriyordum elektrikler gitti burdan burdan hepinizden özür diliyorum.. Elektriğin kurbanı oldum :S
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Selam dostlar...
Çarşamba akşamı saat 21:30 da tekrar msn de toplanıyoruz. Daha sonrasında Cumartesi akşamları saat 20:00'da haftalık toplantılarımız devam edecektir ciddi bir sorun olmadığı sürece lütfen toplantılara katılalım arkadaşlar.
Çarşamba akşamı saat 21:30 da tekrar msn de toplanıyoruz. Daha sonrasında Cumartesi akşamları saat 20:00'da haftalık toplantılarımız devam edecektir ciddi bir sorun olmadığı sürece lütfen toplantılara katılalım arkadaşlar.
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi