ROYALX LONCASI RESMİ SAYFASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: ROYALX LONCASI RESMİ SAYFASI

Mesaj gönderen Royalxschaeffer »

konuşuruz kerem bi ara ;)
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
Kullanıcı avatarı
RoyalxDanteCry
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen RoyalxDanteCry »

Royalxschaeffer yazdı:konuşuruz kerem bi ara ;)

Farketmez.. Nese Kib Ben Biras Defter Kitap Karıştırayım Sınavvar malum bu sene 11 :S hoşçakalın..!!
Kullanıcı avatarı
Btsamet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Btsamet »

selam beyler royalx loncasına katılmak istiyorum

adım: samet
soyadım: büyüktatar
malatyalıyım

Btsamet,btsametxxşifa ,Btsametxxbüyü carlarımın isimleri

eğer loncaya kabul edılırsem açacagım carın
adı: Royalxmefetseger

herkese iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Btsamet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Btsamet »

Btsamet yazdı:selam beyler royalx loncasına katılmak istiyorum

adım: samet
soyadım: büyüktatar
malatyalıyım

Btsamet,btsametxxşifa ,Btsametxxbüyü carlarımın isimleri

ayrıca facebook tan ulaşmak siteyenler ulaşabılır

eğer loncaya kabul edılırsem açacagım carın
adı: Royalxmefetseger

herkese iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Royalxayazkalpli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Royalxayazkalpli »

Royalxschaeffer yazdı:
Ixxreisxxl yazdı:Berkerin sana verdiği paranın haddi hesabı yok.Ben olmasam Berker olmasa ashabını nasıl üretirdin ?,Bölgelere kimlerle girerdin?,Seni piyasaya tanıtan berker fişini çekicek olanda berker ayık ol az kaldı ;) Günde en az 16 çar karizması aldın 16.350=5600 1 ay boyunca dur duraksız aldın 30 lada 5600 ü çar bakalım 168m ver bakalım sende benim paramı sen bi fiziksel gözlüğü istedin benden yüzsüz herif hiç paran olmadı cebinde parayı biz koyduk şimdi gelmişsin burda ötüyosun BERKER SONUNA KADAR SENİNLEYİM KARDEŞİM bu gencay ın fişinide birlikte çekicez ;)
1 ay karizma kasmadım bu 1 çünkü çarı açalı 1 ay olmadı bile ;) karizmaların bu kadar değerliyse vermicektin senden kimse zorla karizma falan almıyordu.. zaten gir çıkları yapan bendim ;) senin 2 çarında yoktu çoğunlukta bedavaya ötme burda he çokmu para istiyorsun gelip elimden alırsın ama oyunda bundan sonra zırlama kıçına giycek bi don bulsan iyi edersin (: saçmaladığınızda gerçekten doğru çünkü sizde düşünücek beyin olmadığı için sürekli saçmalamak zorundasınız buda can alıcı tabi :)
Gencay abi yine beni güldürdün lafını koymuşsun her zamanki gibi,Adem sana gelelim,Bu adam sana zorla karizma ver demedi ve gir çıkları sürekli ben ve o yaptık,+ mal mal konuşmalar yazmayın bu adam kendi için girmiyor o sığınağıdır şeyidirine bütün itemleri dizili sizin boklu kıçınıza item düzmek için giriyor + Berker mi adam etti ? Daha dün berker serverde hırsız hırsız diye yankılanırken onu savunan bizdik isterse 10 yıl oynamış olsun adı hırsıza çıkmış lonca kursa ne olur ? Royal le adınız duyuldu unutma ama bizim öyle bir derdimiz yok isterseniz 500 isterseniz 1000 kişi olun yinede biz varız ve sizin gibi beyninin normal insanlara göre %2 çalışan varlıklarla irtibat kurmamız gerekmiyor.
Çağrı sana gelelim,Oyuna 2 aydır girmiyosun forumdan cak cak ötüyosun,Söyleyin bakim Gencayın 1 tane iteme ihtiyacı varmıki kendini düşünüyor + Şunuda söyliyim o ashab ı dır şeyidir üretirken zorlamadı kimseyi ne lazımsa verdi herkes silah dayamadı kafanıza.Hadi yeni loncanız hayırlı olsun buraya bir daha cevap yazmayın burası tartışma bölümü değil ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Royalxayazkalpli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Royalxayazkalpli »

Ixxreisxxl yazdı:Loncaya gelecek adamlardan birinin ismini duysa dudakları uçuklayacak :D
Kimmiş söylede uçuklasın bakalım dudağımız :)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RoyalxDanteCry
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Royalxayazkalpli yazdı:
Royalxschaeffer yazdı:
Ixxreisxxl yazdı:Berkerin sana verdiği paranın haddi hesabı yok.Ben olmasam Berker olmasa ashabını nasıl üretirdin ?,Bölgelere kimlerle girerdin?,Seni piyasaya tanıtan berker fişini çekicek olanda berker ayık ol az kaldı ;) Günde en az 16 çar karizması aldın 16.350=5600 1 ay boyunca dur duraksız aldın 30 lada 5600 ü çar bakalım 168m ver bakalım sende benim paramı sen bi fiziksel gözlüğü istedin benden yüzsüz herif hiç paran olmadı cebinde parayı biz koyduk şimdi gelmişsin burda ötüyosun BERKER SONUNA KADAR SENİNLEYİM KARDEŞİM bu gencay ın fişinide birlikte çekicez ;)
1 ay karizma kasmadım bu 1 çünkü çarı açalı 1 ay olmadı bile ;) karizmaların bu kadar değerliyse vermicektin senden kimse zorla karizma falan almıyordu.. zaten gir çıkları yapan bendim ;) senin 2 çarında yoktu çoğunlukta bedavaya ötme burda he çokmu para istiyorsun gelip elimden alırsın ama oyunda bundan sonra zırlama kıçına giycek bi don bulsan iyi edersin (: saçmaladığınızda gerçekten doğru çünkü sizde düşünücek beyin olmadığı için sürekli saçmalamak zorundasınız buda can alıcı tabi :)
Gencay abi yine beni güldürdün lafını koymuşsun her zamanki gibi,Adem sana gelelim,Bu adam sana zorla karizma ver demedi ve gir çıkları sürekli ben ve o yaptık,+ mal mal konuşmalar yazmayın bu adam kendi için girmiyor o sığınağıdır şeyidirine bütün itemleri dizili sizin boklu kıçınıza item düzmek için giriyor + Berker mi adam etti ? Daha dün berker serverde hırsız hırsız diye yankılanırken onu savunan bizdik isterse 10 yıl oynamış olsun adı hırsıza çıkmış lonca kursa ne olur ? Royal le adınız duyuldu unutma ama bizim öyle bir derdimiz yok isterseniz 500 isterseniz 1000 kişi olun yinede biz varız ve sizin gibi beyninin normal insanlara göre %2 çalışan varlıklarla irtibat kurmamız gerekmiyor.
Çağrı sana gelelim,Oyuna 2 aydır girmiyosun forumdan cak cak ötüyosun,Söyleyin bakim Gencayın 1 tane iteme ihtiyacı varmıki kendini düşünüyor + Şunuda söyliyim o ashab ı dır şeyidir üretirken zorlamadı kimseyi ne lazımsa verdi herkes silah dayamadı kafanıza.Hadi yeni loncanız hayırlı olsun buraya bir daha cevap yazmayın burası tartışma bölümü değil ;)

168 m hımmmm tmm al sana 168 m bak kardeşim berker bwende nakit 50 m aldı yuvarlak hesap verdiğim borçlarla 55 m =)

Verdiğim Goril ixrler 10 adet kuzgun 10 adet kangal 10 adet goril350 den gior yalan mı ? kuzgun 250 kangal ise 300 bin bunları toplarsak 9 m eder :D +55 m :DTABİİİ ASIL NOKA BUNLAR Bİ KENARDA 64 M EDE DURSUN CANIM BAK ŞİMDİ NEYİ ANLATICAM BENIM Bİ KİMYACI ÇARIM VAR BERKER ONUNLA 115 ADET KANGAL ÜRETTİ ;) ŞİMDİ BUNLKARI HESAP EDELİM :d anka kudreti üretimi yaptı =) tam 200 adet =) buda 90 m ye eşit :d 155 KANGALIDA HESAP EDELİM DE :D 34 m 500 =) buda193m aldığı itemlerle yuvarlak 200 m =) eder canım benim =) senin paran kaç aaaaaa 168 m mi xD ayy yazık ve oyunda kalkmış bana berker ile böyle konusmak ne haddine diorsun şimdi soruyorum . benim senden fazla param gittiği halde senin konusmak ne haddine ? eğer bu 200 m yi iskontaya alırsak faiz ini indekslersek %25 orantılı gecikmeli + %15 İskonto ile kaç m eder bilion mu ? du bakalım tam 5 ay boyunca faiz oranı her ay %25 Ciro Faiz Oranı İle %
35 tamı tamına 1Milyar 243 Milyon 812 Bin 43 Para Eder Ki Berkerin Tüm çarlarına Haciz Etsemde genede bu para çıkmazzz

=)

ama o kadar çok seviosan bu paradan kendı mıktarını düş geriye kalan 1 milyar 75 milyon 812bn 43 parayı sen öde bana bu konuda klapansın tmm canım haydı uğurlar olsun benımle hesap kıtap yarısına girmeyin asabımı bozmayın ;) yoksa daha çook hesap edilecekler var bunu böyle bil :D
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

KEREM O İKSİRLERİ ÜRETMEK İÇİN BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MALZEME TOPLUODUM SENİN İTEMLERİNLE ÜRETMEDİM YANİ NE SAÇMALIOSUN ANLAM VEREMEDİM ŞUANDA :d NEYSE SİZ TAKILIN CANKUŞLAR KAFANIZA GÖRE GENCAY ÜRETTİGİ HİÇBİŞEYİ KOLAY ÜRETMEDİ ONDAN BUNDAN BORC ALDI BORCLARI ÖDERKENDE BORC ALDI YANİ FAZLA KONUSMICAM BANA HIRSIZ DİYEN VARSADA CIKSIN BENM ADIM NASIL DUYULDUYSA DUYULDU SİZİ İLGİLENDİRMEZ HADİ BB
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Kullanıcı avatarı
RoyalxDanteCry
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Royalxcappy yazdı:KEREM O İKSİRLERİ ÜRETMEK İÇİN BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MALZEME TOPLUODUM SENİN İTEMLERİNLE ÜRETMEDİM YANİ NE SAÇMALIOSUN ANLAM VEREMEDİM ŞUANDA :d NEYSE SİZ TAKILIN CANKUŞLAR KAFANIZA GÖRE GENCAY ÜRETTİGİ HİÇBİŞEYİ KOLAY ÜRETMEDİ ONDAN BUNDAN BORC ALDI BORCLARI ÖDERKENDE BORC ALDI YANİ FAZLA KONUSMICAM BANA HIRSIZ DİYEN VARSADA CIKSIN BENM ADIM NASIL DUYULDUYSA DUYULDU SİZİ İLGİLENDİRMEZ HADİ BB

Üretim için Çarı Kullanmadan bunu anlamadıysan dicek bişi yok pes artık berker =)
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

her neyse senin 50m yi 1lvl çara koyup sildigimi biliyosun burda ötme şimdi bisürü olay geçti attıgın iftiraları söyle önce
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön