herşey para oldu
- Kardesxmehmetx
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
herşey para oldu
GM ler için herşey para oldu artık.oyun düzenine bakın birazda.darbelmatkap/laureata/manzy bana karşı hırsız diyorlar.haksız yere hırsız demenin geriği neyse yapın artık ya oyunu bırakacam yada .....
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Ata
Re: herşey para oldu
sen demekki bişeyler yapmışsın belli yoksa neden durduk yere hırsızsın desinler hadi diyorlar bu konuyu neden forma taşıyorsun banada bir çok kez hırsız dediler ben ise tek birşey söyledim beni bilenbilir hırsızsam kanıtlarsın kardeşim dedim bu kadar basit ama forma asla bu tip konuları taşımadım sen yaptığına göre var bişeyler

ya bi kaç gündür birinin kp charını kesiomuş hep aslında buda hırsızlığa girio diyemeyiz bu pisliğe girio pislik derler böyle insanlara 
- Kardesxmehmetx
- İskele Babası

biz hakkımızı ararız herkes bilsin bunların ne mal olduğunu. karizma satıyorum satmayada devam edecem.alnım açık.
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
ya bi kaç gündür birinin kp charını kesiomuş hep aslında buda hırsızlığa girio diyemeyiz bu pisliğe girio pislik derler böyle insanlara buna pislik deseydiler oyuna klan koymazdılar kesiyorsa karşı taraf saygı duyması lazım oyuna klanı düşmanları karşı klandaki insanları kesmek için koydular kesiliyorsan susup saygı göstereceksin laf atmıcaksın
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Ata
katılıyorum kardeşim ama bir şey daha var aslnıda karizması olmayanların yaptıkaları piskiltir zaten karizması yok birde dalması beni sinir ediyor ben asla karimam yokken savaşa katılamam sancağımda kalemde otururum sadece kendimi savunurum ve birşey daha var karizması sıfır olana dalmakta pisliktir bence ben bunuda yapmam aslaDangerxbdrobere yazdı:ya bi kaç gündür birinin kp charını kesiomuş hep aslında buda hırsızlığa girio diyemeyiz bu pisliğe girio pislik derler böyle insanlara buna pislik deseydiler oyuna klan koymazdılar kesiyorsa karşı taraf saygı duyması lazım oyuna klanı düşmanları karşı klandaki insanları kesmek için koydular kesiliyorsan susup saygı göstereceksin laf atmıcaksın