[İKV] için en güzel ekran kartı ?
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Re: [İKV] için en güzel ekran kartı ?
GeForce 9800 GT
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
JouRney yazdı:Evet arkadaşa katılıyorum..Xxxmanyaxxx1 yazdı:direct9x i desteklesin yeter sana
Ben Nvidia'nın / GeForce GT serilerini tavsiye ederim sana.. (GeForce 9400 GT, 9500 GT)(9800 GT de en yükseği sanırım GT lerin)
GeForce 9500 GT kullanıyorum ben. Görüntü gerçekten harika![]()
Evet Nvidia gerçekden güzel bende 8500 kullanıyorum gördüntü çok güzel aslında monitörün çözünürlüğülede alakalı
<)
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
eger o kadar çok önemliyse ekran kartı ve param war diyorsan Nvidia SLI yada Amd Rodeon Crossfirex destekleyen ekran kartı çeşitlerine bi göz atmanı tavsiye ederim 
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Geforce 9400 GT kullanıyorum ve gayet güzel görüntü. Tavsiye ederim.
Ekran kartından öte eğer param var diyosan 1000 1500 tl Arası 3 Boyutlu monitörler var onlardan almanı tavsiye ederim
Gözlüğüde yanında veriyorlar dehşet birşey .
Ekran kartından öte eğer param var diyosan 1000 1500 tl Arası 3 Boyutlu monitörler var onlardan almanı tavsiye ederim
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
- surmenajjj
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Lodos Muhafızları
Bakıyorumda herkes Nvidia'nın GeForce GT serilerini tercih ediyor.Bende araştırmaya başladım.Hem btçeme uyan hemde güzel bir oyun oynamamı sağlayan Nvidia'nın GeForce GT serisinden bir ekran kartı almaya karar verdim.İlginiz içn teşekkür ederim.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- surmenajjj
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Lodos Muhafızları
Sanırım bu ekran kartını alıcamDoGanSarLi yazdı:GeForce 9800 GT
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
Bencede :idea:surmenajjj yazdı:Sanırım bu ekran kartını alıcamDoGanSarLi yazdı:GeForce 9800 GT![]()
![]()
2009-2013
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
HakanbuscaTakent yazdı: Nvidia GeForce Serisinden başka bişi düşünme![]()
2009-2013
Bak en güzel kart ikv için şu bence : Nvidia GE force 9900 HD / x5000 Series. Kart HD adındanda anlaşılabileceği gibi yanlız fiyatı biraz :? :? :mrgreen: :mrgreen: