Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Bu şaheserler ne olucak ? Yani yeni ejder ureticem ama uretmesemmi diye düşünüyorum boşa gitmesin emekler yeni şaheserler felan cıkmasın 
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
uretme bence kalsın malzemeler belkı yeı ıtemlerı uretcn onla..?ExCaLuBoR yazdı:Bu şaheserler ne olucak ? Yani yeni ejder ureticem ama uretmesemmi diye düşünüyorum boşa gitmesin emekler yeni şaheserler felan cıkmasın
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Lodos Muhafızları
Bence sen genişleme paketi gelene akdar elleme malzemelere.Bi bak bakalım duruma göre ,belki daha yeni şaheserlerde gelebilir.ExCaLuBoR yazdı:Bu şaheserler ne olucak ? Yani yeni ejder ureticem ama uretmesemmi diye düşünüyorum boşa gitmesin emekler yeni şaheserler felan cıkmasın
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
Resimde 7 adet ? var karaköy bölgeside 7 harfli yani gelecek bölgenin karaköy olma olasılığı yüksek.. :?:
Nothing
Evet soru işaretleri konusu tartışılacak bir konu ..Scalgar yazdı:Resimde 7 adet ? var karaköy bölgeside 7 harfli yani gelecek bölgenin karaköy olma olasılığı yüksek.. :?:
İKV'nin Resmi Facebook Sayfası'nda da açıklamışlar işte Yeni Genişleme Paketi (??) çok özel görüntüleriyle diye.
Orada 2 Tane soru işareti kullanmışlar
2009-2013
viewtopic.php?f=46&t=44331
benim fikirlerim burada ancak bazılarının yazdığı "isteyen istediğini yapar sen karışma" gibi söyleyenler :S
sizin gibiler yüzünden oyunun zevki çıkmıyo zaten
benim fikirlerim burada ancak bazılarının yazdığı "isteyen istediğini yapar sen karışma" gibi söyleyenler :S
sizin gibiler yüzünden oyunun zevki çıkmıyo zaten
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar bir kişi oyunun datalarını kurcaladı ve 3 giriş yeri buldu bunlardan ikisi tekneyle arif ve ufuka bakandı sanırım teknelerin adı ve bir giriş buldu arkadaş kanazilasyon girişi gibi bana kalırsa bunlardan gelicek
<)
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Lodos Muhafızları
Kanalizasyon girişinden Sığnak ve Migrat gibi bir bölgeye giriş yapılabilir belki. :shock: :shock:Reymond yazdı:arkadaşlar bir kişi oyunun datalarını kurcaladı ve 3 giriş yeri buldu bunlardan ikisi tekneyle arif ve ufuka bakandı sanırım teknelerin adı ve bir giriş buldu arkadaş kanazilasyon girişi gibi bana kalırsa bunlardan gelicek
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*