ARkadaslar şifremi yasin e kendim verdim . biliyorum bu salaklık suc bende fakat bi görün istedim . şifreyi charımın adını değiştirmesi için güvenip verdim kendim paket alamıyordum satılan yer yoktu oturdugumz yerde internetten siparis de edemiyordum beceremedim yasin e güveniyordum verdim şifremi tamam dedi '' yaparız '' sonra 5 dkka sonra yk dedi ben bu işe giremem . ve tam 2 saat sora junona giderken oyundan düştüm ve tekrar giremedim . onun yaptıgını nerden biliyosun derseniz buyrun kanıtı
ßundan sorası umurumda değil herşeye rağmen güzel günlerdi eşi benzeri bulunamaz .
Betadan bu yana sizelerleyim şimdi veda vakti geldi . hoşçakalın dostlar . Elveda MERAN .
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
olm bu neyın kanıtı salakmısın nesın ben calmadım dıorm bnm paraya ve ıteme ıhtıyacım yok benı bılen bılır . SON KEZ DIORM BEN ÇALMADIM BU FOTO DA NEYI AÇIKLIO ?
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim
seni bilen biliyor doğru ama işin gerçeği şu kimin ne olduğunu ALLAH biliyor o charı calan kişi charın şifresini değiştirirken yanında kimse yoktu bi ALLah biliyor . orda kimse kimin ne oldugunu bilemez
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
Veysel Karani Hazretlerine sorarlar;
"Nasılsınız?"
Cevap manidardır;
"Akşama çıkıp ...çıkamayacağını bilemeyen bir insan nasıl olursa."
Sevenleri ısrarla kendisinden bir nasihat duymak isterler..
O gülümser ve
-Allah'ı bilir misiniz?
-Evet biliriz...
-Öyleyse başka şey bilmeseniz de olur.
-Efendim bir nasihat daha...
-Allah sizi bilir mi?
-Elbette bilir...
-Öyleyse başkaları bilmese de olur..!
Yani senin anlıcan ben Allah'ı bilirim . onun huzurunda alırım ahımı ... gerisi önemli değil . zehir zıkkım olsun kim caldıysa
wander vart sen kimsn hiç oyunda falan görmedimde biz en azından çakma ismler açtık yorum yapıyoruz peki seninde kulanı adın çakmamı yoksa oyunda bu ismimi kulanıysn hep bi konuya yorum yaptğını gördümde başka bir #@!? yediğini görmedik daha
eyer arz korkuszşifa çalındıysa geçmiş olsun ...
eyer lods korkuszşifa çalındysa geçmiş olsun chosensxkral çaldğın çarları geri alıyor millet
kanıt olmadan birine hırsız,küfürbaz diyebilirsin ki,kanıtın var. ama gel görki Tcmagrady hala olmadıgını ispat etmeye çalışıyor. Ayrıca benım bıldıgım tcmagrady yanı eskılerden deathxlıder tek başına ashab üretmesi imkansız birde ecel üretiyor .bunları neylerle üretiyor sizden/benden/yada bizim gibi insanlardan çalıp çırptıklarıyla sonrada beni bilen bilir bunların hepsi emek diyor hırsızlıkta bir emek işi sanırsam bunu kasdediyor. Zaten kendisi fuara gelicek ne yüzle gelicekse orda kişiliğini vs vs.. anlarsınız zaten :lol:
IIrobII yazdı:kanıt olmadan birine hırsız,küfürbaz diyebilirsin ki,kanıtın var. ama gel görki Tcmagrady hala olmadıgını ispat etmeye çalışıyor. Ayrıca benım bıldıgım tcmagrady yanı eskılerden deathxlıder tek başına ashab üretmesi imkansız birde ecel üretiyor .bunları neylerle üretiyor sizden/benden/yada bizim gibi insanlardan çalıp çırptıklarıyla sonrada beni bilen bilir bunların hepsi emek diyor hırsızlıkta bir emek işi sanırsam bunu kasdediyor. Zaten kendisi fuara gelicek ne yüzle gelicekse orda kişiliğini vs vs.. anlarsınız zaten :lol:
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
RedNight
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim
gerceklerrrrrr yazdı:wander vart sen kimsn hiç oyunda falan görmedimde biz en azından çakma ismler açtık yorum yapıyoruz peki seninde kulanı adın çakmamı yoksa oyunda bu ismimi kulanıysn hep bi konuya yorum yaptğını gördümde başka bir #@!? yediğini görmedik daha
eyer arz korkuszşifa çalındıysa geçmiş olsun ...
eyer lods korkuszşifa çalındysa geçmiş olsun chosensxkral çaldğın çarları geri alıyor millet
IIrobII yazdı:kanıt olmadan birine hırsız,küfürbaz diyebilirsin ki,kanıtın var. ama gel görki Tcmagrady hala olmadıgını ispat etmeye çalışıyor. Ayrıca benım bıldıgım tcmagrady yanı eskılerden deathxlıder tek başına ashab üretmesi imkansız birde ecel üretiyor .bunları neylerle üretiyor sizden/benden/yada bizim gibi insanlardan çalıp çırptıklarıyla sonrada beni bilen bilir bunların hepsi emek diyor hırsızlıkta bir emek işi sanırsam bunu kasdediyor. Zaten kendisi fuara gelicek ne yüzle gelicekse orda kişiliğini vs vs.. anlarsınız zaten :lol:
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
RedNight
Yasin misin ne karın ağrısıysan çalmasan bu kadar tepki vermessin olaylara.ayrıca bilgisayar başından küfür etmek kolay.yüzüme karşıda etsene bu küfürleri