Savaşçının biri bir gün Eminönü sokaklarında gezerken bir şey fark eder ve kendi kendine şu soruyu sorar "Buraya Ne olmuş böyle bütün dükkanlar kapanmış hepsi iflas etmiş." ve hemen bunu Agah Efendiye söylemek üzere gider ve aralarında şu konuşmalar geçer.
Savaşçı: Agah Efendi Eminönüe ne oldu bütün dükkanlar kapanmış.
Agah: Biliyorum ne yazık ki teşkilatımız büyük bir ekonomik kriz içerisinde yetkililer teğet geçiceğini söylüyorlardı fakt ekonomik kriz teşkilatımızı çok etkiledi.Hemen Agop ve Bankacıdan son durumları öğren.
Önce Agop'a giderek son durumu öğrenir.
Savaşçı:Agop beni Agah Gönderdi.Son durum ne bunu öğrenmem lazım.
Agop:Gelmen iyi oldu.Altın ve Menekşe Elmas fiyatları rekor seviyeye ulaştı.
Daha sonra Bankacı'ya giderek son durumu öğrenir.
Savaşçı:Beni Agah gönderdi.Dolar,Euoro ve borsada ki son durum ne?
Bankacı:Dolar,Euro tavan yaptı IMKB ise düşüşte.Durum gittikçe kötüye gidiyor .Teşkilatımız Ekonomik yönden güç kaybediyor.
Daha sonra Agah'a giderek.
Savaşçı:Agop'un söylediğine göre Altın ve Menekşe Elmas rekor seviyesine ulaşmış.Bankacının söylediğine göre ise Dolar ve Euro tavan yapmış borsa ise düşüşteymiş.Teşkilatın ekonomik yönden güç kaybediyormuş.
Agah:Anlaşlıan durum gittikçe kötüleşiyor.Hemen Komutan'a git ve bilgi al.
Savaşçı Komutan'a gider ve Komutan kendisini tanıtmasına fırsat vermeden hemen şunları söyler;
"Seni son durumu öğrenmek için Agah göndermiş olmalı.Son durum raporları henüz elime geçmedi.İstihbarat Subayı'ndan son duurm raporunu alıp bana getir."
Savaşçı istihbarat subayına gider.
Savaşçı:Beni Komutan gönderdi son durum raporunu almam için.
İstihbarat Subayı:Al bu zarfı Komutan'a götür ama dikkat et başına birşey gelmesin.
Savaşçı tekrar Komutan'a gider.
Savaşçı:Buyur son durum raporun.
Komutan:Hmm.Anlaşılan yağmacılar ve çeteciler rahat durmuyor.Ekonomik krizde olan halkı yağmalayarak dahada kötüye götürüyorlar veçetecilerde halk arasında huzursuzluk çıkarıyorlar.Sana düşen görev yağmacıların patronu olan Boş'u ve Çeteci Mağarasında ki patronları öldürmek.
Savaşçı:Peki hemen hazırlanıp görevimi yerine getireceğim.
Savaşçı yola koyulur ve ilk görevi olan Boş'un yanına giderek fazla zorlanmadan onu öldürür ve diğer görevi olan çeteci mağarasını aramaya başlar.Çeteci Mağarasını bulur ve hiç tereddüt etmeden içeri girer.Burada da hemen aradığı ilk patron olan Gözde'yi bulur ve Gözde'nin direnmesine rağmen onuda öldürür.Sırada ki hedef Cevriye'dir.Cevriyeyi bulur fakat onu öldürmek hiçte kolay değildir.
Ama büyük bir uğraş ile büyük başarıya ulaşır ve Cevriye'yide öldür.Sıradaki Görev Dev Ana.Son görev olan Dev Ana'nın yanına gidince etrafının kalabalık olduğnu görür ve bir plan yapmaya başlar.Aklına şü plan gelir Dev Ana'yı kendine doğru çekerek öldürmek.Ölede yapar Dev Ana'yı kendine doğru çeker ve onuda öldürür.Görevlerini tamamlayan savaşçı Komutan'ın yolunu tutar.
Savaşçı:Bana verdiğiniz görevleri yerine getirdim.
Komutan:Aferim evlat hemen bunları Agah Efendi'ye ilet.
Savaşçı depar atarak Agah'a gider.
Savaşçı:Komutan'ın bana verdiği görev ile yağmacıların patronu olan Boş'u ve çeteci mağarasındaki patronları öldürdüm.
Agah:Aferim evlat Senin gibi cesur kişiler olduğu sürece teşkilatın sırtı kolay kolay yere gelmez.
Savaşçı üstüne düşen görevi yaptığına emindir.Savaşçının gösterdiği bu büyük cesaret ve yerine getirdiği bu zor görev işe yarar ve teşkilat kısa sürede eski gücüne kavuşur...
SON
TEŞKİLATTA KRİZ...
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları