İyileştirmesiz Şifa Kasmak...!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: İyileştirmesiz Şifa Kasmak...!

Mesaj gönderen eRaGorn »

mitmet yazdı:
eRaGorn yazdı:O zaman kudret Sorunu Acaip oluyo.Kritikde Atıyosun hem asitle daha iyi gidiyor.
İyileştirmesiz Şifacı olmaz evet Ama kasmak için çok ideal Seri kasarsın.
orada bi yanlışlık oldu. ben iyileştirmesiz şifacı olmaz demedim. "zehirsiz" iyileştirmesiz şifacı olmaz dedim :D
Zehirsizde yapılabilir çok şey.Zehir bence sadece Ara bir yetenek cokda Ön planda tutmamak gerekirki.İtemlerini zehire göre yaparsan neler yapabileceğini ben bile denemedim.Denemek lazım.Aklıma getirdiğin iyi oldu.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Sebatay yazdı:Asit özelliğini kullanmaya başladıktan sonra ben max seti bir kenara bırakıyorum. Anca ne zamana max seti giyinmek bana mantıklı gelir, kudret biter, asit atamayacak konuma gelirim, o zaman max setimi giyerim.

Seviyeli, adam gibi yorum yapanlar için teşekkürler. Şimdi ben kendi düşüncelerimi açıklayayım, kudret sorunu gir-çıkla çözmek beni oyunun atmosferinden uzaklaştırıyor ve kendimi hile yapmış gibi hissettiriyor. Çağrı yeteneği ile bir nebze kudret problemini atlatabiliriz gibi geliyor o konuyu denemedim.

Petcarar, hiç tanımadığın bir şahıs olarak bana yaptığın bu ukala tavrına bir mana veremedim. Ama yinede seni kaale alıp cevap vereyim, şu an meran muhafızı kesemezsin ne yazık ki bu kombinasyonla. Sancak sunucusunda oynayıp kesebilen şifacı varmıdır bilemiyorum ama benim gördüğüm şifacıların hiç biri tek başına meran muhafızı kesemiyorlar.

Anlattığınız asit sisteminin iş yapabilmesi için, asit yeteneğinin kudret gereksiniminin 6-7 olması gerekir, 10 değil. Veya Meditasyonun ayakta verdiği kudret artışının daha fazla olması gerekir ve süresinin de daha uzun.

Zehir konusu açılmış, zehir üzerinizde onunla ilgili eşya olmadığı sürece bana kudret kaybından başka birşey gibi gelmiyor. Özellikle de kasarken, hadi vs'de biraz daha etkisini görebiliyoruz ama kasarken istediğim verimi alamıyorum harcadığım kudrete baktığımda.
Zehir Hayvanı Yavaşlattığı için Bazen işe yarayabilir.Hayvan yaratığı alamıyorsa Yavaşlatıp Hayvanın daha çok hiddet yaratmasını sağlayabilirsiniz.Sizde bu arada Meditasyon açıp oturursunuz.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Petcarar yazdı:ne akıllı şeysin öyle sen.

40-45 arası iyileştirmesiz kastım.15 çağrıya daha çok önem veriyorum ben.2 hayvanı kesmek mümkün olabiliyor böyle,hatta üçüncü cini de alabiliyosun.
44'ten sonra,meran muhafız kestiğimi biliyorum.şu an kesilip kesilemeyeceği konusunda birşey diyemem.ama 49lv şifacının meran muh gece tak kesebileceğini düşünüyorum.

Peki Hodrimeydan.Tamam zırhlar Yükseltildi biliyorum ama.İyileştirmesiz Şifacı kasmak için Başka bir Kombinasyon Göremedim.Sonuçta İyileştirmesiz Şifacı Kombinasyonu böyle oluyor.Bu arada laflarına dikkat et Konuyu Tartışma alanına çevirme Lütfen.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

eRaGorn yazdı:
Petcarar yazdı:ne akıllı şeysin öyle sen.

40-45 arası iyileştirmesiz kastım.15 çağrıya daha çok önem veriyorum ben.2 hayvanı kesmek mümkün olabiliyor böyle,hatta üçüncü cini de alabiliyosun.
44'ten sonra,meran muhafız kestiğimi biliyorum.şu an kesilip kesilemeyeceği konusunda birşey diyemem.ama 49lv şifacının meran muh gece tak kesebileceğini düşünüyorum.

Peki Hodrimeydan.Tamam zırhlar Yükseltildi biliyorum ama.İyileştirmesiz Şifacı kasmak için Başka bir Kombinasyon Göremedim.Sonuçta İyileştirmesiz Şifacı Kombinasyonu böyle oluyor.Bu arada laflarına dikkat et Konuyu Tartışma alanına çevirme Lütfen.
neye hodri meydan? aylar önce kullandığım bir dizilimi senden mi öğrenicem?
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Benden öğren diyen kim sana ? şurda bilmeyen arkadaşlara Yetenek kombinasyonunu yazmısım sen gelip artislik yapıyosun ? Bende diyorumki İyileştirmesiz Şifacıyla İlgili Başka bir kombinasyonun mu varki böle şeler söylüyosun ?
CoBaiN wazzup

“Şifacı” sayfasına dön