Slmlar ... Dengex loncasının yanında olup destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. İyi forumlar..
Dengexquen/Dengexcooper
░░░Denge Loncası░░░
- Dengexquen
- Acemi Savaşçı
Re: ░░░Denge Loncası░░░
Loncanıza başarılar dilerim..
ZamanxReaList
AtarLı Meran'ın GiderLi Loncası..!
ZamanxTeaM
AtarLı Meran'ın GiderLi Loncası..!
ZamanxTeaM
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoNCa RıHTıM
Yorumda bulunnan TEBRİK eden Tüm Eş Dost ve Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum Çok İyisiniz Sağolun..
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Sokaktakiadam Mustafa Abimi öncelikle burdan selamlıyorum.
Loncanızın hayırlı olmasını diliyorum.Dengex Loncasının üyelerini bilememde kurucusu olan Sokaktakiadam Meranda kendini kanıtlamışlardan birisidir.Çok değerli birisidir benim için.Eski Meranda Tılsımx Loncasını çok güzel bi şekilde götürdü ama malesef dağıldı.Bu sefer önceki gibi kötü sonuç olmamasını diliyorum.Tekrardan hayırlı olsun.
Loncanızın hayırlı olmasını diliyorum.Dengex Loncasının üyelerini bilememde kurucusu olan Sokaktakiadam Meranda kendini kanıtlamışlardan birisidir.Çok değerli birisidir benim için.Eski Meranda Tılsımx Loncasını çok güzel bi şekilde götürdü ama malesef dağıldı.Bu sefer önceki gibi kötü sonuç olmamasını diliyorum.Tekrardan hayırlı olsun.
Alım var mı meran sunucuna yeni başlıcam alıcaksanız
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Şuana kadar gördüğüm kadarı ile , Tüm Dengex loncası üyelerinin dürüst ve güvenilir insanlar olduğunu kuşkusuz söyleyebilirim . Meran'ın köklü loncalarından olan Tılsım gibi Denge ' ninde büyük başarılara imza atacağından hiç şüphem yok . Başta Mustafa abi ve Pelin abla olmak üzere tüm lonca üyelerini saygıyla selamlıyorum . Allah yolunuzu açık etsin 
Bu arada Mustafa abinin oyuna dönmesi çok sevindirici bi haber
Bu arada Mustafa abinin oyuna dönmesi çok sevindirici bi haber

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
DENGEX loncasına başarılarının devamını dılıyorum umarım hakkettıgınız yerde olursunuz kardeslerım allah yolunuzu acık etsın
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Selam ben beyaz köşk te oynuyorum loncanıza katılmak istiyorum alım var mı ?Fastxwolf yazdı:Alım var mı meran sunucuna yeni başlıcam alıcaksanız
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için Denge ailesi olarak teşekkür eder, başarılar dileriz...
~~~Dengexliberte~~~
SeLamLaR : .. ELLeRine SaGLıK ABi DenGex 'e YaKısıR Bi BicimDe DüzenLemeyi SaGLamıssın...
HePimize HayıRLı oLması DiLeGiyLe . .
AyRıca HeRKese GüzeL YoRumLaRı Ve DiLeKLeRi İcinDe CoK TesekküRLeRimizi SunaRız . . SaOLun EKSiK OLmayın ..!
HosCaKaLın ... => - => - => - => Tam YoL İLeRi ..
DenGexEvina
HePimize HayıRLı oLması DiLeGiyLe . .
AyRıca HeRKese GüzeL YoRumLaRı Ve DiLeKLeRi İcinDe CoK TesekküRLeRimizi SunaRız . . SaOLun EKSiK OLmayın ..!
HosCaKaLın ... => - => - => - => Tam YoL İLeRi ..
DenGexEvina
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı