Artık yorulmaya başladım veya başladık !
Artık yorulmaya başladım veya başladık !
bildiğiniz üzere herkesin çektiği bi sıkıntı banka çektiğimiz sıkıntı şudur bir hesapta 4 karakter ve her karakterin kendine ait bankası bulunması ve 2 sayfalık küçük bir banka olmasıdır bunun çoğalması veya yanındaki karakterlerinde 4x2 şeklinde 8 ediyor 8 sayfalık bir banka olsa 4 karakterde ortak olsa çünkü karakter den karaktere item aktarımı en büyük sorunlarımdan, bir çok kişininde öyle, bu konu hakkında destek bekliyorum 
- Royalxschaeffer
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: Artık yorulmaya başladım veya başladık !
bir sorun da cincırın orda örs istiyoruz 
davanda sonuna kadar arkandayım para kasarken tek çanta sürekli item satmayla uğraşmakta kötü ayırsalar güzel olurdu
davanda sonuna kadar arkandayım para kasarken tek çanta sürekli item satmayla uğraşmakta kötü ayırsalar güzel olurdu

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
veya yer altında banka gibi de olabilir 
Bi Tane Sorunda Meran Şehri qiriŞiNDe İşportacı İstiyoruz. Çünkü Çanta Dolunca Ölüp Gelmemiz Uzun Sürüyor 
Akyıldızxdevils Timeofdeath
Bir öneri daha....
Em'de sancağımızda örs yok
Normalde her sancakda örs oluyor fakat emde neden yok örs atmak için emdenmi çıkmamız lazım
Em'de sancağımızda örs yok
Normalde her sancakda örs oluyor fakat emde neden yok örs atmak için emdenmi çıkmamız lazım
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Yeraltı Teşkilat Alanına Girmediği İçin Banka Sağlıklı OlmazDaRKNiqHT yazdı:veya yer altında banka gibi de olabilir
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
hehe:DbLaDexm yazdı:Yeraltı Teşkilat Alanına Girmediği İçin Banka Sağlıklı OlmazDaRKNiqHT yazdı:veya yer altında banka gibi de olabilir
Banka önerinizi önceden dile getirmiş ve desteğe yollamıştım.