Ashab-ı Kehf
Ashab-ı Kehf
arkadaşlar ashab-ı kehf de hidra pençesi istediğini sanmıyorum.oyunda olmayan başka bir şeymi var :?: yoksa neden kimse yapmıyor :?: cevaplarınızı bekliorum :!:
Re: Ashab-ı Kehf
dev komodo dişi yok mu? sivri adada dev komodo var. onu kesince dev komodo dişi çıkmaz mı :?:
ardeş o daha belli değil.
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
ÇıkmazXxkontxx yazdı:dev komodo dişi yok mu? sivri adada dev komodo var. onu kesince dev komodo dişi çıkmaz mı :?:
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
biRde cıkıyoRmus xD bak su Ashab-a keyfe ama Nefsi Müdafaha - Sarmaşık geLınce Ashab-ı Kehfn Damı papuca atıLacak
demedi demeyin
Denemeye değer diyorum dev komodoyu kesen ve uğraşan yok uzun bi konu kesmek lazım :arrow:
arkadası kasmıstım orda 36 ya kadar hıc bısı cıkmadıXxkontxx yazdı:Denemeye değer diyorum dev komodoyu kesen ve uğraşan yok uzun bi konu kesmek lazım :arrow:
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
komodo momodo bunlar hikaye yücelenler 40-50 m şaheserlerde 200 300 m olur.
adam epeye 200 istiyo
hayırlısı
adam epeye 200 istiyo
hayırlısı
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
hayır o eklenti daha eklenmedi sanırım hidralarla beraber gelicekXxkontxx yazdı:dev komodo dişi yok mu? sivri adada dev komodo var. onu kesince dev komodo dişi çıkmaz mı :?:
Hırs
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Dev Komodo dişini alabilmek için öyle bir karakterin kesiceği güçte bir yaratıkla karşılaşıcağınızı sanmayın...Onun sadece adı komodo en az Hidra kadar güçlü bir yaratık olucak eklenti ile...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce