COMPEX fuarı...
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
COMPEX fuarı...
ARKADAŞLAR DİGER SUNUCULARIN FORUMLARINA BİR GÖZ ATTIM.... sizde bir göz atın istersenız... İst e gidemeyecek olanlar için kutu alıp gonderebileceklerini soyluyolar.. Bizim sunucuda bu eksik işte ...Cıkıp da biri diyemıyor yardım edeyım bu zor bişey degil ... Keşke vizelerim olmasa da gidebilseydim cok kişiye yardım ederdim diye dusunuyorum...
SerdarUSTA
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

Re: COMPEX fuarı...
İyilik yapmak istiyosanız oyun içinde bence su forumu değerlendirin...Varsa boyle bişey düşünen surdan bilgilendirsin arkadaşları lütfen..
SerdarUSTA
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Ben Perşembe Günü Üniversitede Dersim OLmadığından DoLayı FuLL Orda OLmayı Düşünüyorum.Loncamdan Birkaç Arkadaşa Bana İL Dışından PTT Sayesinde Para GöndericekLer ve Bende OnLara Kutu ALıcam .İsteyenLer OLursa Oyundan BenimLe İLetişime Geçip Para GönderdikLeri Taktirde Seve Seve Yardımcı OLmaya ÇaLışırım.
[YaLNıZSavaŞÇII]
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

Bende gözümü karartdım salı günü gitmeyi planlıyorum ... hocadan izin isterm vermese de gidiyrm...
SerdarUSTA
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

ikvoyuncusu2008 yazdı:Ben Perşembe Günü Üniversitede Dersim OLmadığından DoLayı FuLL Orda OLmayı Düşünüyorum.Loncamdan Birkaç Arkadaşa Bana İL Dışından PTT Sayesinde Para GöndericekLer ve Bende OnLara Kutu ALıcam .İsteyenLer OLursa Oyundan BenimLe İLetişime Geçip Para GönderdikLeri Taktirde Seve Seve Yardımcı OLmaya ÇaLışırım.
Merhabalar
Yardımcı olma arzunuzu anlamakla birlikte genel olarak ; Güvenlik problemi yaratacağı için forumda Bu tarz konuların bulunmamasını istiyoruz ve başkalarına sipariş verecek oyuncularımızı uyarıyoruz. Lütfen sadece güvendiğiniz kişilerden istekte bulununuz aksi halde istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz .
İyi forumlar