Arkadaşlar kukLacı sunucusundan eski bir oyuncuyum Bir türlü şah eser uretmek nasip oLmadı işte ya öyle ya böyle illa bir engel cıktı .
Sunucunuzda şah eserin üretilme imkanı cok yüksek diyolar ve basit bir yontemler 1 2 hafta ugrasılırsa üretilbilecegini söyliyolar . sizce bu dogrumu degilmi ? Konumun amacı sadece bilgi edinmek. :=:)
Şah eser uretmek ?
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şah eser uretmek ?
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Re: Şah eser uretmek ?
Bilgisi oLan yokmu ?
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
bu sunucuda şaheser üretmek kolaymış
ya ben bu sözden sonra hayata bakışımı kapatırım sen nerden duydun kardeş bunları ya
kadim desen 60 m den satanlar gördüm normalde 2 kadim 100 m den satılıyor mavi topaz desen en azından 3 kişi başında oluyor mavi kaya üretmeden alsan 80 m (sanırım) meran pahalılık sunucusu oldu bence sen hiç gelme 
XXXBARISBEYXXX yazdı:Bilgisi oLan yokmu ?
[Hahaha seni iyi kandırmışlar.Sunucumuzdan dün birinin sayesinde zaten yüksek olan fiyatlar dahada çok yükseldi yeni fiyatlar ;
Menekşe 35m Mavi:15m Kadım;50m vb.
He ama bu amdenleri ben geceleri bile oyuna girip çekicem diyorsan her sunucudaki gibi tabikide kolay !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Eski sunucularda fiyatlar daha ucuzdur cunku kaynak coktur....Sen orda dvm et...
SerdarUSTA